Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Λαμιάρα ομαδάρα.Τί γράφτηκε για το 1-3 στο Θ Κολοκοτρώνης


Ιστορία έγραψαν σήμερα ο Μπάμπης Τεννές και οι παίκτες του, καθώς οδήγησαν την Λαμία στη πρώτη νίκη της ιστορίας της στη μεγάλη κατηγορία. Και τι.. νίκη. Το εκκωφαντικό 3-1 που επικράτησαν του Αστέρα στη Τρίπολη αποτυπώνει πώς όχι μόνο θα είναι φέτος «πολύ σκληροί για να πεθάνουν» αλλά παράλληλα, είναι σε θέση τόσο να πάρουν αποτελέσματα, όσο και να παίξουν καλή μπάλα. Οπως συνέβη σήμερα.  
gazzetta.gr
Ζει μεγάλες στιγμές! Η Λαμία πανηγυρίζει την παρθενική της νίκη στη Σούπερ Λίγκα, παίρνοντας το απόγευμα του Σαββάτου (9/9) μεγάλο διπλό με 3-1 επί του Αστέρα Τρίπολης, πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση.
Η ομάδα του Μπάμπη Τεννέ, που έκανε μαεστρικό κοουτσάρισμα, ήταν υποδειγματική ανασταλτικά, αλλά τούτη τη φορά έδειξε και θαυμαστή αποτελεσματικότητα στην επίθεση, παρά το γεγονός ότι απουσίαζε ο Βουό.
Ο Βάντερσον, ωστόσο, κάλυψε επάξια το κενό του, καθώς ταλαιπώρησε αφάνταστα τους αμυντικούς των γηπεδούχων και έβαλε και υπέροχο γκολ με φάουλ, υπενθυμίζοντας ότι είναι Βραζιλιάνος και της... μιλάει της μπάλας.
Φυσικά, κανείς δεν υστέρησε για τους νεοφώτιστους, με Αναστασιάδη και Κουκόλη κυρίαρχους στα μετόπισθεν και τους Όμο και Μπλάζιτς να... καταπίνουν τους αντιπάλους τους στη μεσαία γραμμή.
Εξαιρετικός και ο Πίτι, που έφτιαξε ένα γκολ, πέτυχε άλλο ένα και έδειξε μέρος της αδιαμφισβήτητης αξίας του.
a-sports.gr

Παναγιά μου μια Λαμία!

Σαν στο σπίτι της! Η Λαμία πέρασε αέρα από την Τρίπολη, επικρατώντας 3-1 του Αστέρα 
Έγραψε ιστορία η τρομερή Λαμία!
Την πρώτη της νίκη στη πρώτη κατηγορία πέτυχαν οι Φθιωτοί, επικρατώντας 3-1 του Αστέρα στην Τρίπολη και έφθασε τους τέσσερις βαθμούς στο πρωτάθλημα. Η ομάδα του Μπάμπη Τεννέ πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση κόντρα στους Αρκάδες και παράλληλα ήταν πολύ ουσιαστική. Σε πέντε επιθέσεις, έβαλε τρία γκολ και είχε ένα δοκάρι (45’ Βασιλαντωνόπουλος). Ένα δοκάρι είχε και η ομάδα του Στάικου Βεργέτη, με τον Καλτσά στο 12'.
Το σκορ άνοιξε ο Όμο μόλις στο 6’, με προβολή ύστερα από μπαλιά του Πίτι, που στο 25’ έκανε το 2-0. Ο Βάντερσον με εξαιρετική εκτέλεση φάουλ στο 80’ ζωγράφισε το 3-0. Το γκολ της τιμής ο Πασαλίδης στο 89’ για τους Αρκάδες.
sport-fm
Μια πολύ σημαντική νίκη που ταυτόχρονα είναι και ιστορική καθώς είναι η πρώτης της στη Super League Σουρωτή πήρε η Λαμία το Σάββατο το μεσημέρι στην Τρίπολη επικρατώντας του Αστέρα με 3-1.
Μάλιστα η νίκη αυτή ήρθε για την ομάδα του Μπάμπη Τεννέ σε συνδυασμό με ωραίο ποδόσφαιρο κάτι που ήταν και το πιο ευχάριστο για τους φιλοξενούμενους. Αντίθετα οι Αρκάδες προβλημάτισαν σε ένα ακόμη εντός έδρας ματς με την απόδοση τους, γνώρισαν τη δεύτερη συνεχόμενη ήττα και αποδοκιμάστηκαν και μάλιστα έντονα τόσο κατά την ανάπαυλα όσο και στη λήξη του αγώνα.
sport24.gr
ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ
Μπορεί ο Αστέρας Τρίπολης να ήθελε να κάνει μία νέα αρχή στο πρωτάθλημα, ωστόσο μάλλον το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα μοιάζει με καταστροφή με τη Λαμία να κερδίζει βαθμούς και εντυπώσεις, πραγματοποιώντας ένα εξαιρετικό ξεκίνημα στην παρθενική της συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Super League.
Ο Βάντερσον. Ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός ήταν όλα τα λεφτά για την ομάδα της Λαμίας. Οργάνωσε, μοίρασε και σκόραρε ένα καταπληκτικό τέρμα με το οποίο η ομάδα του "κλείδωσε" το τρίποντο.
Ο... ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΟΥ ΔΙΑΙΤΗΤΗ
Εξαιρετική η διαιτησία του Μπλάνα. Ο Μεσσήνιος διαιτητής πήρε άριστα, έχοντας σωστές υποδείξεις.
sdna.gr
lamiafm1.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ανακαλύψτε 21 παραλίες στο Νομό Φθιώτιδας (Εικόνες & Χάρτες)

Απο που πήρε το ονομά της η λουτρόπολη των Καμένων Βούρλων.Ποιά η σχέση της με την πλούσια κωμόπολη των Βουρλών της Μικράς Ασίας που κάηκε απο τους Τούρκους

Το "παπούτσι της νύφης",Ήθη και έθιμα του γάμου στο Μώλο.(video)