Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Προορισμοί από το λιμάνι του Άγιου Κωνσταντίνου

Το λιμάνι του Αγίου Κωνσταντίνου στο Νομό Φθιώτιδας συνδέει με πλοία και ιπτάμενα δελφίνια την ηπειρωτική Ελλάδα με τις Β. Σποράδες (Σκιάθο, Σκόπελο, Αλόννησο) και έχει κίνηση καθ' όλη τη διάρκεια του χρόνου. Γενικότερα η τουριστική υποδομή της περιοχής είναι αξιόλογη.
Σε περίπτωση που χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες από το λιμεναρχείο για τις αναχωρήσεις και αφίξεις πλοίων από και προς το λιμάνι του Αγίου Κωνσταντίνου μπορείτε να καλείτε στο

  • Η διαδρομή Αθήνα-Άγιος Κωνσταντίνος διαρκεί περίπου 2.5 ώρες και η απόσταση είναι 165 χλμ. Αν βρίσκεστε στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος προκειμένου να φτάσετε στην Κάνιγγος όπου ξεκινούν τα λεωφορεία μπορείτε να πάρετε μετρό μέχρι το σταθμό της Ομόνοιας (διάρκεια:30 λεπτά) ή ταξί (διάρκεια: 45 λεπτά). Εναλλακτικά μπορείτε να μεταβείτε στον Άγιο Κωνσταντίνο με λεωφορεία του ΚΤΕΛ από το σταθμό λεωφορείων του ΚΤΕΛ "Τρείς Γέφυρες” (210 8317047).
  • Με ταξί μέχρι το λιμάνι του Αγ. Κωνσταντίνου, ο χρόνος ταξιδιού από Αθήνα μειώνεται στις 2 ώρες αλλά είναι ακριβή επιλογή.
  • Τέλος μπορείτε να νοικιάσετε αυτοκίνητο μέσω της μηχανής αναζήτησης αυτοκινήτων του Pamediakopes.gr και να το παραλάβετε από το λιμάνι ή στην Αθήνα ή οπουδήποτε, προκειμένου να μεταβείτε με αυτό στον Άγιο Κωνσταντίνο.

τηλέφωνο (22350) 31756. 

 

  • Πλοία της AQUA Ferries  και της Hellenic Seaways ξεκινούν από Άγιο Κωνσταντίνο προς Αλόννησο, Σκόπελο, Γλώσσα και Σκιάθο.
  •  

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ανακαλύψτε 21 παραλίες στο Νομό Φθιώτιδας (Εικόνες & Χάρτες)

Απο που πήρε το ονομά της η λουτρόπολη των Καμένων Βούρλων.Ποιά η σχέση της με την πλούσια κωμόπολη των Βουρλών της Μικράς Ασίας που κάηκε απο τους Τούρκους

Το "παπούτσι της νύφης",Ήθη και έθιμα του γάμου στο Μώλο.(video)