Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Πάνος Κοντογεώργος:Ενεργοποίηση της πάγιας προκαταβολής προς τους προέδρους των Τοπικών Κοινοτήτων

Δήμος Μακρακώμης
Κύριε Δήμαρχε..........
Κάλλιο αργά, παρά ποτέ!
Σας υπενθυμίζουμε γιατί λόγω του θέρους και της ραστώνης, ίσως το έχετε ξεχάσει, ότι σε εφαρμογή των διατάξεων του άρθρου 266 του Νόμου 3852/2010 «Νέα Αρχιτεκτονική της Αυτοδιοίκησης και της Αποκεντρωμένης Διοίκησης – Πρόγραμμα Καλλικράτης», στις τοπικές κοινότητες συνιστάται πάγια προκαταβολή ώστε να μπορούν να ανταπεξέλθουν σε διάφορα προβλήματα που έχουν σχέση με την καθημερινότητα των δημοτών, όπως καλή ώρα, με τα χώματα τα χορτάρια και τα κλαριά που κοντεύουν να σκεπάσουν τους κεντρικούς δρόμους πολλών κοινοτήτων του Δήμου μας λόγω των ακραίων καιρικών φαινομένων .
Αλήθεια, κύριε Δήμαρχε, αφού δεν ενεργοποιείτε τους 12 εργάτες κοινωφελούς εργασίας – καθαριότητας που πήρατε από τον ΟΑΕΔ, γιατί δεν δίνετε άμεσα την δεύτερη πάγια προκαταβολή, ένα μικρό ποσόν είναι, στους Προέδρους των κοινοτήτων για να καθαρίσουν οι ίδιοι τους δρόμους;
Θέλετε να σας παρακαλέσουν για μια δική σας υποχρέωση και καθήκον;
Παράλληλα επειδή εσείς το παραβλέπετε ή δεν το πήρατε είδηση, οι Πρόεδροι των κοινοτήτων δεν περίμεναν την πάγια προκαταβολή, αλλά με ίδια μέσα, καθαρίζουν τους δρόμους!
Εμείς ως η Νέα Δημοτική Δύναμη τους συγχαίρουμε και δηλώνουμε ότι ως Δημοτική Αρχή θα είμαστε πάντα δίπλα τους, ενεργοποιώντας άμεσα τη διάταξη της πάγιας προκαταβολής όταν απαιτείται!
Όσο για την πάγια προκαταβολή που έχετε καθυστερήσει, δώστε την σήμερα, μην την δώσετε πάλι παραμονές των Χριστουγέννων όπως κάνετε την προηγούμενη χρονιά .
Κάλλιο αργά, παρά ποτέ!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ανακαλύψτε 21 παραλίες στο Νομό Φθιώτιδας (Εικόνες & Χάρτες)

Απο που πήρε το ονομά της η λουτρόπολη των Καμένων Βούρλων.Ποιά η σχέση της με την πλούσια κωμόπολη των Βουρλών της Μικράς Ασίας που κάηκε απο τους Τούρκους

Το "παπούτσι της νύφης",Ήθη και έθιμα του γάμου στο Μώλο.(video)