Σεμινάρια Επαγγελματιών-Βιοτεχνών στη Λαμία


Η Ομοσπονδία Επαγγελματιών-Βιοτεχνών Φθιώτιδας σε συνεργασία με το ΚΕΚ ΓΣΕΒΕΕ – Παράρτημα Θεσσαλίας – Φθιώτιδας, δέχεται αιτήσεις για την υλοποίηση των παρακάτω προγραμμάτων:
  1. Επιμόρφωση εργοδοτών (είναι υποχρεωτικό εκ του νόμου) αλλά και αυτοαπασχολούμενων, για θέματα άσκησης καθηκόντων Τεχνικού Ασφαλείας Β΄ και Γ΄ επικινδυνότητας, κατ΄ εφαρμογή της υπουργικής απόφασης 23445/1491/23-05-2017 ( ΦΕΚ Β΄1962) – προγράμματα 2017.
Μετά την επιμόρφωση  οι συμμετέχοντες   παραλαμβάνουν βεβαίωση που τους επιτρέπει να αναλάβουν οι ίδιοι καθήκοντα Τεχνικού Ασφαλείας στην επιχείρησή τους.
Για την  Β΄ Κατηγορία επικινδυνότητας: Ώρες επιμόρφωσης 35 (7 ημέρες των 5 ωρών) .
Για την  Γ΄ Κατηγορία επικινδυνότητας: Ώρες επιμόρφωσης 10 (2 ημέρες των 5 ωρών) .
  1. «Βασικές αρχές στην Υγιεινή και Ασφάλεια τροφίμων», σύμφωνα με εγκύκλιο του ΕΦΕΤ, για αυτοαπασχολούμενους, εργοδότες και εργαζόμενους που χειρίζονται τρόφιμα.
Οι όροι και οι διαδικασίες υλοποίησης του προγράμματος καθώς και η διαδικασία των εξετάσεων για την έκδοση βεβαίωσης επιτυχούς παρακολούθησης από τον ΕΦΕΤ, καθορίζεται με εγκύκλιο που έχει εκδώσει ο Ενιαίος Φορέας Ελέγχου Τροφίμων (ΕΦΕΤ)
Με την ολοκλήρωση του σεμιναρίου επιτυγχάνεται αφενός η συμμόρφωση των επιχειρήσεων με την υπάρχουσα νομοθεσία και αφετέρου η αναβάθμιση της ποιότητας των παρεχόμενων υπηρεσιών τους.
Ώρες Επιμόρφωσες : 10 (2 ημέρες των 5 ωρών)

***  Όλα τα σεμινάρια για τον ΕΦΕΤ και Τεχνικού Ασφαλείας  θα πραγματοποιηθούν στην  αίθουσα της Ομοσπονδίας.
***  Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να μεριμνήσουν το συντομότερο δυνατόν να υποβάλλουν αίτηση συμμετοχής στα σεμινάρια, διότι απαιτείται εύλογος χρόνος μέχρι την υλοποίησή τους.
***  Πληροφορίες στο γραφείο της Ομοσπονδίας ΕΒΕ (Όθωνος 3, Λαμία, κα Ράρρα Δέσποινα τηλ. 2231023277).

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Από τo Mώλο με τρένο στο κέντρο της Ευρώπης! Και όμως μεσα στο 2017 θα γίνει πραγματικότητα !

Φαράγγι Μέγα Ρέμα Άγιος Κωνσταντίνος Φθιώτιδας:Από τα ομορφότερα και διασκεδαστικότερα φαράγγια... (Υπέροχες φωτογραφίες & video)