Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΜΠΟΡΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ ΚΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΝΟΜΟΥ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ - Άμεση επαναπρόσληψη της απολυμένης συναδέλφουΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΜΠΟΡΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ ΚΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΝΟΜΟΥ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ

Πλατεία Διάκου 1 Λαμία. ΑΡΙΘ.ΠΡΩΤ.24/2017

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Το σωματείο Εμποροϋπαλλήλων και Ιδιωτικών Υπαλλήλων Νομού Φθιώτιδας μαζί με το Εργατικό Κέντρο Λαμίας πραγματοποιήσαμε σήμερα Τρίτη 13/6 παράσταση διαμαρτυρίας στο Γενικό Νοσοκομείο Λαμίας ως συνέχεια των μέχρι τώρα κινητοποιήσεων για τα αυξημένα προβλήματα των εργαζομένων στις εργολαβίες του νοσοκομείου (καθαριότητα, φύλαξη, τροφοδοσία) και φυσικά για την τρομοκρατική απόλυση συναδέλφου καθαρίστριας.

Θεωρούμε τη συγκεκριμένη απόλυση εκδικητική που έχει ξεκάθαρο στόχο να εκφοβίσει τους εργολαβικούς εργαζόμενους να μην σηκώσουν κεφάλι κ να βάλουν πλάτη στην αύξηση των κερδών τέτοιων μεγαλοεπιχειρηματιών τη στιγμή που καλύπτουν βασικές ανάγκες του ιδρύματος με περίσσιο ζήλο και σε πολλές περιπτώσεις βαρύ φόρτο εργασίας, αφού λόγω της αντιλαïκής πολιτικής τα νοσοκομεία της χώρας υποφέρουν από σοβαρή υποστελέχωση.

Καταφέραμε μετά από πίεση πολλών ημερών να αποσπάσουμε συνάντηση με το Διοικητή του Νοσοκομείου για αύριο στις 12.15 μ.μ. Καλούμε τους συναδέλφους σε επαγρύπνηση και συμπόρευση με το σωματείο και τις γραμμές του εργατικού-λαïκού κινήματος.

Απαιτούμε :

· Άμεση επαναπρόσληψη της απολυμένης συναδέλφου.
· Ένταξη των εργαζομένων στο μόνιμο προσωπικό του νοσοκομείου καθώς καλύπτουν πάγιες και διαρκείς ανάγκες.
· Ανανέωση των συμβάσεων για τους υπάρχοντες εργαζόμενους με πλήρη εργασιακά και ασφαλιστικά δικαιώματα.
· Προσλήψεις σε μια σειρά ειδικότητες για την ικανοποίηση των αναγκών υγείας-πρόληψης της εργατικής οικογένειας.

Το Δ.Σ.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.gkordis.com/2017/06/blog-post_14.html#ixzz4jyoyuxKh
Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Φαράγγι Μέγα Ρέμα Άγιος Κωνσταντίνος Φθιώτιδας:Από τα ομορφότερα και διασκεδαστικότερα φαράγγια... (Υπέροχες φωτογραφίες & video)

Νέα πυρκαγιά έξω από τα Καμένα Βούρλα - Σηκώθηκαν τα PZL (ΦΩΤΟ)