Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Ξερίζωσαν 772 χασισόδεντρα στο Καλλίδρομο,αναζητούνται οι καλλιεργητές


Σε ανακοίνωση της η ΓΑΔΑ αναφέρεται στον εντοπισμό φυτείας δενδρυλλίων κάνναβης σε δύσβατη δασική περιοχή στο όρος Καλλίδρομο της Φθιώτιδας.
Η ευρύτερη περιοχή φαίνεται πως είναι ιδανική για την συγκεκριμένη καλλιέργεια αφού μόνο την προηγούμενη χρονιά εντοπίστηκαν συνολικά περισσότερα από 3000 δενδρύλια σε διαφορες φυτείες.
Στην προκειμένη περίπτωση ο εντοπισμός έγινε από αέρος με το ελικόπτερο της Αστυνομίας και στην συνέχεια ζητήθηκε και η συνδρομή των υπηρεσιών της Φθιώτιδας.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση, κατασχέθηκαν-772- δενδρύλλια κάνναβης καθώς και πλήρης εξοπλισμός καλλιέργειας.
Αναλυτικά:
Η Υποδιεύθυνση Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής στο πλαίσιο ειδικών δράσεων, εξερεύνησης περιοχών πρόσφορων για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης και καταστολής της δράσης καλλιεργητών, εντόπισε στο όρος Καλλίδρομο της Φθιώτιδας, φυτεία με δενδρύλλια κάνναβης.
Συγκεκριμένα, πρωινές ώρες χθες (28-6-2017), αστυνομικοί της  Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών Αττικής σε συνεργασία με το Τμήμα Ασφαλείας Λαμίας και τις Ο.Π.Κ.Ε της Α.Δ. Φθιώτιδας, εντόπισαν σε δύσβατη περιοχή στο όρος Καλλίδρομο, στην τοποθεσία Αγίου Δημητρίου, στην περιοχή Καινούργιο Φθιώτιδας, φυτεία δενδρυλλίων κάνναβης.
Εκριζώθηκαν -772- δενδρύλλια κάνναβης, ύψους από -30- εκατοστά έως -1,5- μέτρο.
Από το χώρο της φυτείας κατασχέθηκε πλήρης εξοπλισμός (λάστιχα ποτίσματος, σκαπτικά εργαλεία κλπ), που χρησιμοποιείτο από τους καλλιεργητές για την καλλιέργεια, συντήρηση και υδροδότηση της φυτείας.
Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Φαράγγι Μέγα Ρέμα Άγιος Κωνσταντίνος Φθιώτιδας:Από τα ομορφότερα και διασκεδαστικότερα φαράγγια... (Υπέροχες φωτογραφίες & video)

Η πανέμορφη παραλία του Κάλαμου στον Άγιο Κωνσταντίνο Φθιώτιδας

Φρικιαστικό έγκλημα στον Άγιο Κωνσταντίνο Φθιώτιδας. Εικόνες σοκ.