Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Η εμποροπανήγυρη του Αγίου Κωνσταντίνου


pazari13
Δείτε τις περιλήψεις για τις παράγκες και το Λούνα Παρκ
Η μεγάλη γιορτή του Αγίου Κωνσταντίνου δίνει την αφορμή στο γραφικό χωριό της Φθιώτιδας στον κόλπο του Β. Ευβοϊκού να φορέσει τα καλά του.
Πέρα από τις θρησκευτικές και μουσικές εκδηλώσεις που προγραμματίζονται, ξεχωριστή θέση στην ιστορία του τόπου έχει η εμποροπανήγυρη που φέτος θα κρατήσει από 18 μέχρι 23 Μαΐου.
Ως χώρος για τα εμπορεύματα έχουν καθοριστεί οι οδοί:
-Μιαούλη από το Κλειστό Γυμναστήριο έως και την οδό Εθνικής Αντίστασης
-Εθνικής Αντίστασης από τη συμβολή της με την οδό Μιαούλη μέχρι τη συμβολή της με την οδό Φλέμινγκ
-Φλέμινγκ από Εθνικής Αντίστασης μέχρι της συναντήσεως της με την οδό Σπύρου Λούη και
-Σπύρου Λούη δεξιά η οδός Σολωμού.
Δείτε εδώ αναλυτικά τη διακήρυξη του παζαριού.
Επίσης η δημοπρασία των παραγκών θα γίνει στις 18-05-2017 ηµέρα Πέµπτη και από ώρα 10 π.µ. στο κλειστό γυµναστήριο της ∆ηµοτικής Κοινότητας Αγίου Κων/νου ενώπιον της αρµόδιας επιτροπής ∆ηµοπρασίας
Το πλήρες κείµενο της σχετικής διακήρυξης βρίσκεται στα Γραφεία και στην ιστοσελίδα του ∆ήµου (www.mwlos.gr) και οι ενδιαφερόµενοι µπορούν να ενηµερώνονται τις εργάσιµες ηµέρες και ώρες (τηλ.2235 3-50109, 110)
Όπως κάθε χρόνο θα υπάρξει Λούνα Παρκ στο χώρο της ανατολικής πλατείας πέραν του Ιερού Ναού. Η δημοπρασία για την εκμετάλευση του θα γίνει επίσης την Πέμπτη (18/5) 9.30 με 10 πμ  στο κλειστό γυµναστήριο της ∆ηµοτικής Κοινότητας Αγίου Κων/νου.
Για τους όρους δείτε την αναλυτική διακήρυξη.
efthia.gr
Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Φαράγγι Μέγα Ρέμα Άγιος Κωνσταντίνος Φθιώτιδας:Από τα ομορφότερα και διασκεδαστικότερα φαράγγια... (Υπέροχες φωτογραφίες & video)

Νέα πυρκαγιά έξω από τα Καμένα Βούρλα - Σηκώθηκαν τα PZL (ΦΩΤΟ)