Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Επικύρωση προϋπολογισμού του Δ. Μώλου – Αγ. Κων/νου οικονομικού έτους 2017


Παρατηρήσεις για κωδικούς και ΦοΔΣΑ από την Αποκεντρωμένη
Με εγκεκριμένο τον προϋπολογισμό του για το 2017 θα συνεδριάσει τελικά την Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου στις 18.30 το Δημοτικό Συμβούλιο Μώλου – Αγίου Κων/νου.
Σήμερα αναρτήθηκε από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Θεσσαλίας – Στερεάς Ελλάδας, η επικύρωση του πολυπόθητου προϋπολογισμού με τον οποίο μπορεί να συνεχίσει τη λειτουργία του ο Δήμος σε μια χρονιά ορόσημο για τη μελλοντική του πορεία. Μην ξεχνάμε άλλωστε τους σκοπέλους που πέρασε μέχρι να βγει προϋπολογισμός και όπως παραδέχτηκε η δημοτική αρχή, ακροβατούσαν μεταξύ πτώχευσης και εποπτείας!
Ωστόσο απομένουν μερικές λεπτομέρειες που σύμφωνα με την Αποκεντρωμένη θα πρέπει να λυθούν άμεσα στην 1η αναμόρφωση του προϋπολογισμού, ενώ όπως έχει κάνει σε όλους τους Δήμους της Στερεάς που έχουν πάρε – δώσε με τον Περιφερειακό ΦοΔΣΑ, απαγορεύει τη χρησιμοποίηση «του Κ.Α. 00.6721.0006 με ποσό 55.000,00€, σχετικά με την συμμετοχή του Δήμου στον Περιφερειακό Σύνδεσμο Φο.Δ.Σ.Α. Στερεάς Ελλάδος Α.Ε. ΟΤΑ, προκειμένου να αποφευχθούν ζητήματα νομιμότητας των πράξεων».
Επίσης με ετέρα πράξη η Αποκεντρωμένη αποδέχτηκε χωρίς παρατηρήσεις την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Μώλου – Αγ. Κων/νου σχετικά με την ψήφιση του Ολοκληρωμένου Πλαισίου Δράσης (Ο.Π.Δ.) – πίνακα στοχοθεσίας του οικείου Δήμου για το οικονομικό έτος 2017.
Για τις παρατηρήσεις  σχετικά με τον προϋπολογισμό πατήστε εδώ.
Για το ΟΠΔ εδώ.
Για να θυμηθείτε τον προϋπολογισμό εδώ.
efthia.gr
Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Φαράγγι Μέγα Ρέμα Άγιος Κωνσταντίνος Φθιώτιδας:Από τα ομορφότερα και διασκεδαστικότερα φαράγγια... (Υπέροχες φωτογραφίες & video)

Η πανέμορφη παραλία του Κάλαμου στον Άγιο Κωνσταντίνο Φθιώτιδας