Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Πρόγραμμα Υποτροφιών Βιομηχανικής Έρευνας


.jpg
Το Ε.Κ.Ε.Φ.Ε. «Δημόκριτος»  με την υποστήριξη του «Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος» εισάγει για πρώτη φορά στην Ελλάδα τον θεσμό των Υποτροφιών Βιομηχανικής Έρευνας για Υποψήφιους Διδάκτορες, Μεταδιδάκτορες και Συνεργαζόμενους “Adjunct” Ερευνητές, με την προκήρυξη εξήντα οκτώ Υποτροφιών διάρκειας τριών ή τεσσάρων ετών.
Με την προκήρυξη αυτή ο Δημόκριτος προσκαλεί ταλαντούχους νέους ερευνητές που ενδιαφέρονται για εφαρμοσμένη έρευνα βιομηχανικού προσανατολισμού, να υποβάλουν προτάσεις σε συνεργασία με Ερευνητές του Κέντρου, σε τομείς και εξειδικευμένα θέματα που ενδιαφέρουν τις Επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στον Ελληνικό χώρο.
Επιδιώκεται η άμεση τόνωση των δραστηριοτήτων έρευνας και ανάπτυξης στον ιδιωτικό τομέα, η στενή επαφή και αλληλεπίδραση των νέων επιστημόνων με δομές και προβλήματα της βιομηχανίας, με πολλαπλά οφέλη για την μετέπειτα σταδιοδρομία τους και εν τέλει η ενίσχυση της καινοτομίας στη Χώρα με όλες τις θετικές επιπτώσεις για την οικονομία και την κοινωνία.
Η πρωτοτυπία και η επιστημονική αριστεία των προτεινόμενων έργων και η ουσιαστική συμβολή τους στην ανάπτυξη καινοτόμων επιχειρηματικών σχεδίων των συνεργαζόμενων εταιρειών θα αποτελέσουν τα βασικά κριτήρια επιλογής.
Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να καταθέσουν με καταληκτική ημερομηνία την 28η Φεβρουαρίου 2017 τις αιτήσεις τους,  σε κάθε μια από τις τρεις κατηγορίες υποτροφιών  ακολουθώντας τον Οδηγό υποβολής των προτάσεων και τα συνοδευτικά έγγραφα, σε ηλεκτρονική μορφή στην ηλεκτρονική διεύθυνση του Κεντρικού Πρωτοκόλλου του ΕΚΕΦΕ «Δ»: dd.protokol@admin.demokritos.gr.
Περισσότερες πληροφορίες για τα παραπάνω και για τις δραστηριότητες των Ινστιτούτων του ΕΚΕΦΕ «Δ»  θα βρείτε στο  link :   (http://www.demokritos.gr/Contents.aspx?lang=gr&CatId=1936).
Για οποιαδήποτε διευκρίνιση οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στην υπεύθυνη επικοινωνίας κα Σοφία Μαγκιά email: smagki@central.demokritos.gr  τηλ. 2106503022
Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Φαράγγι Μέγα Ρέμα Άγιος Κωνσταντίνος Φθιώτιδας:Από τα ομορφότερα και διασκεδαστικότερα φαράγγια... (Υπέροχες φωτογραφίες & video)

Νέα πυρκαγιά έξω από τα Καμένα Βούρλα - Σηκώθηκαν τα PZL (ΦΩΤΟ)