Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Ορκίστηκαν σήμερα στο ΚΕΥΠ Λαμίας οι νεοσύλλεκτοι της Β΄ ΕΣΣΟ 2016


b1esso16Παρουσία του Μητροπολίτη Φθιώτιδας κ. Νικολάου πραγματοποιήθηκε σήμερα Πέμπτη το μεσημέρι στο ΚΕΥΠ Λαμίας η τελετή ορκωμοσίας των 378 νεοσυλλέκτων οπλιτών της B΄ ΕΣΣΟ 2016, λόγω της αυριανής Εθνικής επετείου.
b2esso16b3esso16b4esso16b5esso16b6esso16b7esso16
Την ημερήσια διαταγή εκφώνησε ο Διοικητής του ΚΕΥΠ (για τελευταία φορά, αφού αποχωρεί από το ΚΕΥΠ) Ταξίαρχος Δημήτρης Φακάκης, ενώ χαιρετισμό, προς τους ορκισθέντες, απηύθυνε ο εκπρόσωπος του Γενικού Επιτελείου Στρατού (ΓΕΣ), Υποστράτηγος, Τάσος Τσιάλτας.
Τη σημερινή τελετή στο ΚΕΥΠ τίμησαν με την παρουσία τους, ο βουλευτής Φθιώτιδας του ΣΥΡΙΖΑ Απόστολος Καραναστάσης, ο Αντιπεριφερειάρχης Φθιώτιδας Θύμιος Καρα'ί'σκος, ο Δήμαρχος Λαμιέων Νίκος Σταυρογιάννης, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Θανάσης Κλειτσάκης, οι πρώην βουλευτές Ελένη Μακρή-Θεοδώρου και Θόδωρος Χειμάρας, εκπρόσωπος του βουλευτή Φθιώτιδας της ΝΔ Χρήστου Σταϊκούρα, ο Αστυνομικός Διευθυντής Φθιώτιδας, Ταξίαρχος, Μιχάλης Πάππος και ο υποδιευθυντής Δημήτρης Φούρλας, ο Λιμενάρχης Στυλίδας, Πλωτάρχης, Γιάννης Κοντοστέργιος, ο Περιφερειακός Διοικητής ΠΥ Στερεάς, Αρχιπύραρχος, Νίκος Παναγιωτόπουλος, ο υποδιοικητής της 7ης ΕΜΑΚ, Αντιπύραρχος, Θανάσης Παπασταμούλης, ο Διοικητής της Στρατολογικής Υπηρεσίας Στερεάς Γιώργος Σουφλερός, ο υποδιοικητής του ΚΕΥΠ Λαμίας Βασίλης Μπέλλος, Αξιωματικοί του ΚΕΥΠ και άλλων μονάδων της περιοχής, αντιπροσωπεία του Ερυθρού Σταυρού, των Εφέδρων, συγγενείς και φίλοι των νεοσυλλέκτων.
*** Μετά την ορκωμοσία οι νεοσύλλεκτοι έφυγαν με άδεια και στην επιστροφή τους στο ΚΕΥΠ θα πληροφορηθούν τον τόπο της μετάθεσή τους.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ανακαλύψτε 21 παραλίες στο Νομό Φθιώτιδας (Εικόνες & Χάρτες)

Απο που πήρε το ονομά της η λουτρόπολη των Καμένων Βούρλων.Ποιά η σχέση της με την πλούσια κωμόπολη των Βουρλών της Μικράς Ασίας που κάηκε απο τους Τούρκους

Το "παπούτσι της νύφης",Ήθη και έθιμα του γάμου στο Μώλο.(video)