Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Σταμάτησε ξανά τις εφημερίες η Παιδιατρική κλινική του Νοσοκομείου Λαμίας


Σταμάτησε  ξανά τις εφημερίες της η παιδιατρική κλινική του νοσοκομείου της Λαμίας λόγω έλλειψης γιατρών ενώ η έλλειψη παιδιάτρων επιδρά και στη λειτουργία της μαιευτικής κλινικής, της οποίας η λειτουργία είναι οριακή.
Σύμφωνα με ανακοίνωση του νοσοκομείου, που υπογράφει ο εκτελών χρέη Διοικητή Διευθυντής της Ιατρικής Υπηρεσίας Γιώργος Παπανάγνου, »Η Παιδιατρική Κλινική του Νοσοκομείου Λαμίας εχει περιέλθει σε δυσχερή θέση ». Τα περιστατικά τις μέρες που δεν θα εφημερεύει η παιδιατρική κλινική του νοσοκομείου θα μεταφέρονται στη Λάρισα.
Το κείμενο της ανακοίνωσης
Ενημερώνουμε ότι, λόγω μη αποδοχής διορισμού δύο -2- Επικουρικών Ιατρών ειδικότητας Παιδιατρικής, από το Υπουργείου Υγείας, καθώς και μη εκτέλεσης Απόφασης του Διοικητή της 5ης Υ.ΠΕ Θεσσαλίας & Στερεάς Ελλάδας για μετακίνηση Παιδιάτρων από Μονάδες της Υγειονομικής Περιφέρειας Θεσσαλίας & Στερεάς Ελλάδας, στο Γ.Ν. Λαμίας, η Παιδιατρική Κλινική του Νοσοκομείου μας έχει περιέλθει σε δυσχερή θέση, μένοντας ακάλυπτη από Ειδικευμένο ιατρό Παιδίατρο την Παρασκευή 18-12-15 κατά τις ώρες της εφημέρευσης, όσο και για όλο το Σαββατοκύριακο 19 και 20 Δεκεμβρίου 2015.
Ως εκ τούτου και συνεπεία του γεγονότος ότι οι Ιατροί της Κλινικής εξάντλησαν τον αριθμό εφημεριών που καλούνται να πραγματοποιήσουν εκ του νόμου, η Παιδιατρική Κλινική του Νοσοκομείου Λαμίας δεν θα εφημερεύσει τις ημέρες 18, 19 και 20 Δεκεμβρίου και κατ’ επέκταση και η Μαιευτική /Γυναικολογική η οποία δεν θα δέχεται επίτοκες γυναίκες.
Οι ενδιαφερόμενοι πολίτες μπορούν να απευθύνονται στα κάτωθι νοσοκομεία της 5ης Υ.Πε. που διαθέτουν εφημερεύοντες ιατρούς ειδικότητας Παιδιατρικής, ως εξής:
Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου στο Γ.Ν. Λάρισας «ΚΟΥΤΛΙΜΠΑΝΕΙΟ»
Σάββατο 19 Δεκεμβρίου στο Π.Γ.Ν. Λάρισας
Κυριακή 20 Δεκεμβρίου στο Γ.Ν. Λάρισας «ΚΟΥΤΛΙΜΠΑΝΕΙΟ»

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ανακαλύψτε 21 παραλίες στο Νομό Φθιώτιδας (Εικόνες & Χάρτες)

Απο που πήρε το ονομά της η λουτρόπολη των Καμένων Βούρλων.Ποιά η σχέση της με την πλούσια κωμόπολη των Βουρλών της Μικράς Ασίας που κάηκε απο τους Τούρκους

Το "παπούτσι της νύφης",Ήθη και έθιμα του γάμου στο Μώλο.(video)