Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

ΠΡΟΒΟΜΑΣΤΟΡΕΣ:25-26/7/2015 River Trekking στον Κρικελοπόταμο Ευρυτανίας (Πάντα Βρέχει)‏

Untitled-1





Σάββατο: Συνάντηση στα Καμένα Βούρλα στις 14:00μ.μ.
Αναχώρηση με αυτοκίνητα για Τυμφρηστό, Άγιο Νικόλαο, με κατάληξη το χωριό Κρίκελο Ευρυτανίας. Σε επιλεγμένο χώρο, στήνουμε τη κατασκήνωση, για τη Διανυκτέρευση. 
Κυριακή: Από το χώρο της κατασκηνώσης, με 4χ4 κατάβαση στο ποτάμι, σε 2 ώρες περίπου. Η πορεία ξεκινάει απο την γέφυρα, που συναντάμε όταν φτάσουμε στο ποτάμι. Η διαδρομή είναι ευχάριστή και έυκολη και με διάρκεια 5-6 ώρες. Καθ όλη την διάρκεια κινούμαστε μέσα στην κοίτη του ποταμού σε κροκάλες και ανάλογα με την ποσότητα του νερού, που έχει το ποτάμι θα χρειαστεί να μπούμε μέσα στο νερό, ίσως και να κολυμπήσουμε σε κάποια σημεία του. Όταν φτάνουμε στο Πάντα Βρέχει (από την τελευταία σιδερένια γέφυρα που συναντάμε, περίπου 1 χιλιόμετρο), το φαρράγι γίνεται πολυ κλειστό και πανεμόρφοι καταράκτες εμφανίζονται από παντού να βρέχουν τα κεφάλια μας, καθώς και μεγάλα βοθόνια, όπου μπορεί κάποιος να κάνει μπάνιο. Επιστρέφουμε από την ίδια διαδρομή. Επιστροφή αργά το απόγευμα στα Καμένα Βούρλα. Απαραίτητα καλοκαιρινός κατασκηνωτικός εξοπλισμός, μαγιό, καπέλο, σακούλες για προστασία από την υγρασία του ευέσθητου εξοπλισμού μας.
Δηλώσεις συμμετοχής γίνονται δεκτές έως 10:00μ.μ.στις 24/7/2015
Συντονιστές της δράσης :
1). Κωστής Πετρόπουλος τηλ. 6976891093
2). Σπύρος Καββαδίας τηλ. 6974019477

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ανακαλύψτε 21 παραλίες στο Νομό Φθιώτιδας (Εικόνες & Χάρτες)

Απο που πήρε το ονομά της η λουτρόπολη των Καμένων Βούρλων.Ποιά η σχέση της με την πλούσια κωμόπολη των Βουρλών της Μικράς Ασίας που κάηκε απο τους Τούρκους

Το "παπούτσι της νύφης",Ήθη και έθιμα του γάμου στο Μώλο.(video)