Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Οι αρχαιολογικοί θησαυροί στο Κάστρο της Λαμίας!!!


Στο Κάστρο Λαμίας παρουσιάζονται σημαντικότατα εκθέματα απο την αρχαιολογικές ανασκαφές στην ευρύτερη περιοχή της Λαμίας. Στον εσωτερικό  χώρο του κάστρου, εδρεύει το Αρχαιολογικό Μουσείο της Λαμίας, η ΙΔ΄ Α Εφορεία Προϊστορικών και Κλασσικών Αρχαιοτήτων και το Συνεδριακό Κέντρο.
Ο ΦΩΝΟΓΡΑΦΟΣ επισκέφτηκε το Κάστρο Λαμίας και το Αρχαιλογικό Μουσείο  και  κατέγραψε ενδεικτικές εικόνες που εντυπωσιάζουν αφού τα ευρήματα είναι σημαντικότατα και όλοι θα πρέπει να  τα δουν και να τα θαυμάσουν από κοντά και να ενημερωθούν σχετικά από το φιλόξενο προσωπικό.
(Να σημειωθεί ότι σκοπός του άρθρου είναι η προβολή του Κάστρου Λαμίας   με στόχο την προτροπή του αναγνώστη να δει από κοντά τα αρχαιολογικά ευρήματα αλλά και να  ενημερωθεί. Σε καμία περίπτωση, δεν γίνεται οποιαδήποτε εμπορική χρήση  και για αυτό τον λόγο η λήψη είναι ειδική ώστε ο αναγνώστης απλά να πληροφορηθεί γενικά για τα εκθέματα.)
(Φωτογραφίες Άρης Μαρτάκος/ARoTro Adv)



 _MG_0082_MG_0079

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ανακαλύψτε 21 παραλίες στο Νομό Φθιώτιδας (Εικόνες & Χάρτες)

Απο που πήρε το ονομά της η λουτρόπολη των Καμένων Βούρλων.Ποιά η σχέση της με την πλούσια κωμόπολη των Βουρλών της Μικράς Ασίας που κάηκε απο τους Τούρκους

Το "παπούτσι της νύφης",Ήθη και έθιμα του γάμου στο Μώλο.(video)