Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Οι προκηρύξεις για θέσεις εργασίας σε Δημόσιο, Δήμους που λήγουν τις επόμενες ημέρες – Όλες οι λεπτομέρειες


Λήγει η προθεσμία τις επόμενες μέρες για δεκάδες θέσεις εργασίας σε Δήμους, Πανεπιστήμια, ΤΕΙ και ΔΕΗ ενώ παραμένουν ανοιχτές θέσεις ασκούμενων δικηγόρων σε Άρειο Πάγο, Ελεγκτικό Συνέδριο και Συμβούλιο της Επικρατείας.

Εταιρεία Δ.Ε.Η. Ανανεώσιμες Α.Ε.
Γνωστοποιείται ότι εκκίνησε η διαδικασία υποβολής των αιτήσεων των υποψηφίων στην Προκήρυξη 5Κ/2014 του ΑΣΕΠ (ΦΕΚ 16/11-11-2014 Τεύχος Προκηρύξεων ΑΣΕΠ) για την πλήρωση με σειρά προτεραιότητας, εξήντα πέντε (65) θέσεων προσωπικού με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στην Εταιρεία Δ.Ε.Η. Ανανεώσιμες Α.Ε. Οι υποψήφιοι πρέπει να συμπληρώσουν και να υποβάλουν ηλεκτρονική αίτηση συμμετοχής στο Α.Σ.Ε.Π., αποκλειστικά μέσω του διαδικτυακού του τόπου (επιλογή: Online Υπηρεσίες) ακολουθώντας τις οδηγίες που παρέχονται στην Προκήρυξη (Παράρτημα Ε’). Η προθεσμία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων συμμετοχής στη διαδικασία λήγει με την πάροδο της 16ης Δεκεμβρίου 2014, ημέρας Τρίτης. Η συμμετοχή στην εν λόγω διαδικασία ολοκληρώνεται με την αποστολή της υπογεγραμμένης εκτυπωμένης μορφής της ηλεκτρονικής αίτησης των υποψηφίων, με τα απαιτούμενα, κατά περίπτωση, δικαιολογητικά, στο ΑΣΕΠ, μέχρι και τη 22α Δεκεμβρίου 2014, ημέρα Δευτέρα, ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή στη διεύθυνση:
ΑΣΕΠ
Αίτηση για την Προκήρυξη 5Κ/2014
Τ.Θ. 14.308
Αθήνα Τ.Κ. 115.10
αναγράφοντας στο φάκελο την αντίστοιχη κατηγορία εκπαίδευσης (ΠΕ ή ΤΕ ή ΔΕ), θέσεις της οποίας διεκδικούν.
Συμβούλιο της Επικρατείας
Πρόσκληση 35 ασκουμένων δικηγόρων για άσκηση, για χρονικό διάστημα έξι (6) μηνών. Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να υποβάλουν σχετική αίτηση είτε εντύπως, στη Γραμματεία του Συμβουλίου της Επικρατείας (Αρσάκειο Μέγαρο, Πανεπιστημίου 47-49), είτε ηλεκτρονικά, στην ηλεκτρονική διεύθυνση STE@ste.gr , εντός δέκα (10) ημερών από την ανάρτηση της προσκλήσεως αυτής στην ιστοσελίδα του Δικαστηρίου.
Περισσότερες πληροφορίες ΕΔΩ
Ελεγκτικό Συνέδριο
Πρόσκληση 30 ασκουμένων δικηγόρων για άσκηση, για χρονικό διάστημα έξι (6) μηνών, στο Ελεγκτικό Συνέδριο ή τη Γενική Επιτροπεία Επικρατείας του Ελεγκτικού Συνεδρίου. Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να υποβάλουν σχετική αίτηση είτε εντύπως, στη Γραμματεία της Ολομελείας του Ελεγκτικού Συνεδρίου, είτε ηλεκτρονικά, στην ηλεκτρονική διεύθυνση ye.grammateia@elsyn.gr , εντός δέκα (10) ημερών από την ανάρτηση της προσκλήσεως αυτής στην ιστοσελίδα του Δικαστηρίου.
Περισσότερες πληροφορίες ΕΔΩ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ανακαλύψτε 21 παραλίες στο Νομό Φθιώτιδας (Εικόνες & Χάρτες)

Απο που πήρε το ονομά της η λουτρόπολη των Καμένων Βούρλων.Ποιά η σχέση της με την πλούσια κωμόπολη των Βουρλών της Μικράς Ασίας που κάηκε απο τους Τούρκους

Το "παπούτσι της νύφης",Ήθη και έθιμα του γάμου στο Μώλο.(video)