Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

ΚΤΕΛ Φθιώτιδας: Νέα καλοκαιρινά δρομολόγια και άλλες καινοτόμες υπηρεσίες

ΚΤΕΛ Φθιώτιδας: Νέα καλοκαιρινά δρομολόγια και άλλες καινοτόμες υπηρεσίες - ΒΙΝΤΕΟ
Τώρα μπορείς να πηγαίνεις για μπάνιο και να διασκεδάζεις παραλιακά, με χαμηλό κόστος και με ασφάλεια, χωρίς τον κίνδυνο τροχαίου ατυχήματος ή αλκοτέστ.
«Μέσα σε καιρούς δυσβάσταχτης οικονομικής κρίσης που κάθε χρόνο μεγαλώνει, εμείς προσπαθούμε να προσφέρουμε ότι καλύτερο μπορούμε στους συμπολίτες μας της Φθιώτιδας. Δεν είμαστε τέλειοι και το γνωρίζουμε. Αλλά κανείς δεν μπορεί να πει ότι δεν προσπαθούμε. Και αυτή την προσπάθεια θα τη συνεχίσουμε μέχρι να κάνουμε το λεωφορείο το πιο ελκυστικό μέσο μεταφοράς...» τόνισε μεταξύ άλλων ο πρόεδρος του ΚΤΕΛ Φθιώτιδας Δημήτρης Παπαναγιώτου μιλώντας στους δημοσιογράφους για τις νέες καινοτόμες υπηρεσίες και τα νέα καλοκαιρινά δρομολόγια.
Το Υπεραστικό ΚΤΕΛ Φθιώτιδας σε πάει για μπάνιο στον Καραβόμυλο και στο Ασπρονέρι, καθώς επίσης και στις Ράχες όχι μόνο για μπάνιο άλλα και για διασκέδαση με έξτρα βραδινά δρομολόγια κάθε Παρασκευή και Σάββατο. Μάλιστα με την επίδειξη του εισιτηρίου επιστροφής οι επιβάτες θα έχουνέκπτωση από 15% έως 20% σε πολλά καταστήματα της περιοχής.
Ο πρόεδρος του ΚΤΕΛ Φθιώτιδας αναφέρθηκε επίσης στο επί πλέον δρομολόγιο για Αθήνα (πλην Κυριακής) που φεύγει στις 3:15 πμ από Λαμία έτσι ώστε οι επιβάτες που θέλουν να ταξιδέψουν για τα νησιά του Αιγαίου να προλαβαίνουν τα πλοία νωρίς το πρωί ή να κάνουν γρήγορα τις δουλειές τους στην Αθήνα το πρωί και να επιστρέφουν την ίδια ημέρα στη Λαμία.
Το ΚΤΕΛ Φθιώτιδας θα εκδώσει και περιοδικό που θα είναι στη διάθεση των επιβατών προσεχώς, ενώ ο κ. Παπαναγιώτου ανακοίνωσε τη συνεργασία με τη Διεθνή Φοιτητική Ταυτότητα ISIC που αφορά σπουδαστές και φοιτητές δημόσιας και Ιδιωτικής Εκπαίδευσης με την οποία δικαιούνται έκπτωση 25% σε όλα τα δρομολόγια του Υπεραστικού ΚΤΕΛ.
Ο πρόεδρος του ΚΤΕΛ Φθιώτιδας ενημέρωσε επίσης για ένα πολυ σημαντικό project το οποίο βρίσκεται στο τελικό στάδιο και γίνεται σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας.«Θα δείχνει ανά πάσα στιγμή τα δρομολόγια των λεωφορείων μας ανάλογα με τη στάση που βρίσκεται ο επιβάτης μέσω του κινητού του τηλεφώνου. Θεωρώ πως αν όλα πάνε καλά αρχές Σεπτεμβρίου θα σας το παρουσιάσουμε αναλυτικά και θα το δώσουμε προς χρήση στο επιβατικό κοινό...   », είπε ο κ. Παπαναγιώτου.
Τέλος αναφέρθηκε στο Τουριστικό Γραφείο του ΚΤΕΛ «ΦΘΙΑ ΚΤΕΛ» που λειτουργεί το Κέντρο της πόλης (Δροσοπούλου 7) και εκδίδει αεροπορικά και ακτοπλοϊκά εισιτήρια και το οποίο. «Ο κόσμος το έχει αγκαλιάσει γιατί παρέχει υπηρεσίες υψηλού επιπέδου στον πελάτη και μπορεί να καλύψει όλες του τις ανάγκες...», τόνισε ο κ. Παπαναγιώτου αναφερόμενος στο Τουριστικό Γραφείο «ΦΘΙΑ ΚΤΕΛ»
Ενημερωθείτε στο βίντεο που ακολουθεί για όλες τις λεπτομέρειες:

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ανακαλύψτε 21 παραλίες στο Νομό Φθιώτιδας (Εικόνες & Χάρτες)

Απο που πήρε το ονομά της η λουτρόπολη των Καμένων Βούρλων.Ποιά η σχέση της με την πλούσια κωμόπολη των Βουρλών της Μικράς Ασίας που κάηκε απο τους Τούρκους

Το "παπούτσι της νύφης",Ήθη και έθιμα του γάμου στο Μώλο.(video)