Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Στην τελική ευθεία το Ράλλυ Φθιώτιδας 2018


Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ράλλυ Ασφάλτου | Σάββατο 12 Μαΐου 2018 

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ράλλυ Χώματος | Κυριακή 13 Μαΐου 2018 

Με 48 συμμετοχές θα ξεκινήσουν οι δύο αγώνες του Ράλλυ Φθιώτιδος 2018 που αποτελούν το 2ο γύρο των Πανελλήνιων Πρωταθλημάτων Ράλλυ Ασφάλτου και Χώματος με τις δύο πανηγυρικές εκκινήσεις να πραγματοποιούνται στην Πλατεία Ελευθερίας, στη Λαμία.

Ένα εκ των παλαιοτέρων Ράλλυ της Ελλάδας, σύμβολο της Αγωνιστικής Λέσχης Αυτοκινήτου Λαμίας (Α.Λ.Α.Λ.) στον μισό αιώνα ζωής της, το Ράλλυ Φθιώτιδος έχει φέτος την ιδιαιτερότητα καθεμία από τις δύο ημέρες του Σαββατοκύριακου να είναι και ένας ξεχωριστός αγώνας: το Σάββατο 12 Μαΐου, με τις ασφάλτινες Ειδικές της Καλοσκοπής και της Παύλιανης-Σκάμνου, προσμετρά στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ράλλυ Ασφάλτου 2018, ενώ η Κυριακή 13 Μαΐου με τις «ακροπολικές» χωμάτινες Ειδικές της Γραμμένης και της Δίβρης είναι ένας από τους πέντε γύρους του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Ράλλυ Χώματος 2018.

Άσφαλτος:

Πανηγυρική εκκίνηση: Παρασκευή 11 Μαΐου, 21:00, Πλατεία Ελευθερίας. Εκκίνηση αγώνα: Σάββατο 12 Μαΐου, 09:00, Πανελλήνια Έκθεση Λαμίας.Τερματισμός: Σάββατο 12 Μαΐου, 15:22, Πλατεία Ελευθερίας.

Χώμα:

Πανηγυρική εκκίνηση: Σάββατο 12 Μαΐου, 21:00, πλατεία Ελευθερίας. Εκκίνηση αγώνα: Κυριακή 13 Μαΐου, 09:30, Πανελλήνια Έκθεση Λαμίας. Τερματισμός: Κυριακή 13 Μαΐου, 15:17, Πλατεία Ελευθερίας.

Συνδιοργανωτές των αγώνων είναι ο Δήμος Λαμιέων, η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, το Επιμελητήριο Φθιώτιδας και οι Δήμοι Δελφών και Μακρακώμης.

H Λαμία, η Στερεά Ελλάδα και η ΑΛΑΛ σας περιμένουν!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ανακαλύψτε 21 παραλίες στο Νομό Φθιώτιδας (Εικόνες & Χάρτες)

Απο που πήρε το ονομά της η λουτρόπολη των Καμένων Βούρλων.Ποιά η σχέση της με την πλούσια κωμόπολη των Βουρλών της Μικράς Ασίας που κάηκε απο τους Τούρκους

Το "παπούτσι της νύφης",Ήθη και έθιμα του γάμου στο Μώλο.(video)