Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Το πρόγραμμα εκδηλώσεων του Πνευματικού Κέντρου Ρουμελιωτών


Το Πνευματικό Κέντρο Ρουμελιωτών, συνεχίζει τις δράσεις  του και το 2018. Ήδη ανακοινώθηκαν οι   εκδηλώσεις για  το πρώτο τρίμηνο της νέας χρονιάς που έχουν χαρακτήρα πολιτιστικό και φιλανθρωπικό, ενώ στις αρχές του Φλεβάρη υπάρχουν και οι εκλογές για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του.
Να δούμε αναλυτικά το πρόγραμμα για τους τρεις πρώτους μήνες του 2018:

Ι Α Ν Ο Υ Α Ρ Ι Ο Σ     2018
ΔΕΥΤΕΡΑ  15 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ,  ώρα 8.30μ.μ.  στο ατμοσφαιρικό «ΚΛΕΙΔΙ» (Υψηλάντου 10),  κόβουμε την Βασιλόπιτα με φαγητό,  κρασί και ζωντανή μουσική από  τον φίλο Δημήτρη Αργυρίου. Όπως κάθε χρονιά το δώρο του τυχερού θα είναι το σήμα μας, ο «Ηνίοχος», σε χρυσό.
ΚΥΡΙΑΚΗ 21 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ
Στην Αθήνα, στο Θέατρο του Κέντρου Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος»  θα παρακολουθήσουμε το θεατρικό αφιέρωμα στον ΣΤΕΛΙΟ ΚΑΖΑΝΤΖΙΔΗ «Η ζωή του όλη»  σε σκηνοθεσία Μιμής Ντενίση,  με τον Ηλία Μελέτη στον πρωταγωνιστικό ρόλο. Ένα προσφυγόπουλο από τον Πόντο, ξεκινάει τη ζωή του με αντίξοες συνθήκες και γίνεται ένας από τους μεγαλύτερους τραγουδιστές  της σύγχρονης Ελλάδας.
Έναρξη παράστασης στις 6.30μ.μ. ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ:  τηλ:  6981463902  Πάνος Αγγελόπουλος,  6977823522 Λένα Λαΐου, 6936907057 Μάρτζυ Καραΐσκου.
Φ Ε Β Ρ Ο Υ Α Ρ Ι Ο Σ    2018
ΤΕΤΑΡΤΗ  7  ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ από 5,30μ.μ.- 8μ.μ.
ΕΚΛΟΓΕΣ για την ανάδειξη του Νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Παραρτήματος στην Αίθουσα του Τεχνικού Επιμελητηρίου (Όθωνος 3). Τα πεπραγμένα της διετίας που πέρασε θα σας διανεμηθούν εγγράφως μέσα στην αίθουσα. Αιτήσεις για υποψηφιότητες στο νέο ΔΣ, μπορούν να καταθέσουν τα μέλη μας, τα οποία είναι ταμειακώς ενήμερα τουλάχιστον την τελευταία διετία, εγγράφως ή με mail  στην Γραμματέα του Παραρτήματός μας, κ. Τάνια Μπαξεβανάκη το αργότερο μέχρι τις 27 Ιανουαρίου. (τηλ. 6948112251, mail: pkroumeliotonlamias@yahoo.gr)
ΚΥΡΙΑΚΗ 25  ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ
Στην Αθήνα, στο ΠΑΛΛΑΣ θα διασκεδάσουμε με το πολυβραβευμένο Μιούζικαλ «CABARET» το οποίο σφράγισε την ιστορία των μιούζικαλ, και παρουσιάζεται σε παραγωγή Θεατρικών Σκηνών, σε σκηνοθεσία Σωτήρη Χατζάκη, σε μια υπερπαραγωγή, με δεκαμελή ζωντανή ορχήστρα και τους Τάκη Ζαχαράτο και Τάμτα στους πρωταγωνιστικούς ρόλους. Έναρξη παράστασης στις 7.00μ.μ. ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ: τηλ: 6981463902 Πάνος Αγγελόπουλος,  6977823522 Λένα Λαϊου, 6936907057 Μάρτζυ Καραϊσκου.
Μ Α Ρ Τ Ι Ο Σ    2018
ΣΑΒΒΑΤΟ 3 ΜΑΡΤΙΟΥ στις 8.00μ.μ. στο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ ΛΑΜΙΑΣ
«Η ΓΥΝΑΙΚΑ  ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΌ ΤΡΑΓΟΥΔΙ».
Ένα μεγάλο αφιέρωμα στην Γιορτή της Γυναίκας,  με πολύ τραγούδι και χορό, σε συνδιοργάνωση με ΤΟ ΛΥΚΕΙΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΔΩΝ ΛΑΜΙΑΣ και με ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΛΑΜΙΕΩΝ. Παρουσιάζει η κ. Χριστίνα Μήτσιου, μέλος του ΔΣ του Παραρτήματος. ΕΙΣΟΔΟΣ  ΕΛΕΥΘΕΡΗ
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ- ΣΑΒΒΑΤΟ 23-24 ΜΑΡΤΙΟΥ
Μετά την περσινή επιτυχία που είχε η μικρή εκδρομή – προσκύνημα στα κατανυκτικά  μοναστήρια του Πηλίου, εφέτος διοργανώνουμε ένα χαλαρωτικό διήμερο στο πανέμορφο  χωριό του Πηλίου «Άγιος Λαυρέντιος» όπου θα επισκεφθούμε το Μοναστήρι του Αγίου Λαυρεντίου, του 12ου αιώνα  (τηλ. 24280-96226) και θα παρακολουθήσουμε τον Ακάθιστο Ύμνο στο μοναστήρι. Αναχώρηση την Παρασκευή το μεσημέρι γύρω στις 2μ.μ. Άφιξη στο χωριό και τακτοποίηση στον γραφικό Ξενώνα «ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ» όπου και θα διανυκτερεύσουμε. Μετά την εκκλησία χρόνος ελεύθερος στις παραδοσιακές  ταβέρνες της περιοχής. Το Σάββατο το πρωί,  μετά τον πρωϊνό μας μπουφέ στο ξενοδοχείο, θα κάνουμε  μια μικρή επίσκεψη για καφεδάκι στις Μηλιές και θα καταλήξουμε γύρω στις 2 το μεσημέρι στον όμορφο Βόλο. Χρόνος ελεύθερος για βόλτες και …τσιπουράκια. Επιστροφή στην Λαμία αργά το απόγευμα. Δηλώσεις συμμετοχής στις κυρίες Σοφία Κατσούδα 6973038627, Λένα Λαϊου 6977823522, Μάρτζυ Καραϊσκου 6936907057.
ΠΕΜΠΤΗ 29 ΜΑΡΤΙΟΥ διοργανώνουμε  και εφέτος όπως κάθε χρονιά, το ΝΗΣΤΙΣΙΜΟ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟ  ΠΑΖΑΡΑΚΙ στην οδό Ρ. Φεραίου, από τις 9 π.μ. μέχρι αργά το απόγευμα. Σας περιμένουμε να προσφέρετε τις δικές σας νοστιμιές, (αλμυρές, γλυκές, νηστίσιμες και όχι μόνο), και να  προμηθευτείτε  τα δικά μας καλούδια, για τη Μ. Βδομάδα και το Πάσχα, και όλα αυτά, πάντα για τον ίδιο Καλό μας Σκοπό: Να βοηθήσουμε άπορες οικογένειες με σοβαρά προβλήματα υγείας και επιβίωσης.
***  Θα ακολουθήσουν:
  • η καθιερωμένη εκδρομή του Αγίου Πνεύματος , η οποία εφέτος, όπως εσείς το ζητήσατε, θα πραγματοποιηθεί στο πανέμορφο νησί της Ιθάκης, και
  • η καθιερωμένη παρουσία του Κέντρου στο Φεστιβάλ Επιδαύρου, η οποία εφέτος, ανανεωμένη,  κρύβει και πολλές εκπλήξεις!


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ανακαλύψτε 21 παραλίες στο Νομό Φθιώτιδας (Εικόνες & Χάρτες)

Απο που πήρε το ονομά της η λουτρόπολη των Καμένων Βούρλων.Ποιά η σχέση της με την πλούσια κωμόπολη των Βουρλών της Μικράς Ασίας που κάηκε απο τους Τούρκους

Το "παπούτσι της νύφης",Ήθη και έθιμα του γάμου στο Μώλο.(video)