Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Σε “Δήμος Καμένων Βούρλων” μετονομάζεται ο Δήμος Μώλου – Αγ. Κωνσταντίνου ... σύντομα ...


Ο Υπουργός Εσωτερικών, Πάνος Σκουρλέτης, συναντήθηκε σήμερα, Πέμπτη 25 Ιανουαρίου 2018, με τον Δήμαρχο Μώλου – Αγίου Κωνσταντίνου, Ιωάννη Συκιώτη, τους αντιδημάρχους, Αθανάσιο Καραμανώλη και Νικόλαο Τριανταφύλλη, καθώς και τον Πρόεδρο της Δημοτικής Κοινότητας Καμένων Βούρλων, Δημήτριο Καραμανώλη.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, συζητήθηκε το αίτημα για τη μετονομασία του δήμου, σύμφωνα και με απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου, ώστε να ονομάζεται Δήμος Καμένων Βούρλων. Εξετάστηκαν επίσης, τα εργαλεία υποστήριξης του δήμου από το Υπουργείο Εσωτερικών για μια σειρά έργα, στα οποία συγκαταλέγονται παρεμβάσεις στο δίκτυο ύδρευσης.

Ο Υπουργός Εσωτερικών επεσήμανε ότι το θέμα της μετονομασίας θα προωθηθεί σύντομα, ενώ παρότρυνε τη δημοτική Αρχή να υποβάλει σχετικό αίτημα προκειμένου να αξιολογηθούν οι δυνατότητες ενίσχυσης του δήμου από το υπουργείο.

epoli.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ανακαλύψτε 21 παραλίες στο Νομό Φθιώτιδας (Εικόνες & Χάρτες)

Απο που πήρε το ονομά της η λουτρόπολη των Καμένων Βούρλων.Ποιά η σχέση της με την πλούσια κωμόπολη των Βουρλών της Μικράς Ασίας που κάηκε απο τους Τούρκους

Το "παπούτσι της νύφης",Ήθη και έθιμα του γάμου στο Μώλο.(video)