Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Χρυσή σελίδα στην ιστορία της. Η ΛΑΜΙΑ στους "8" του κυπέλλου Ελλάδος

www.ilamia.gr/


«Χρυσή Σελίδα  στην Ιστορία της !!» Η ΛΑΜΙΑ στους «8» ΤΟΥ Κυπέλου Ελλάδας..
 «Αυτά τα παιδιά γράψανε απόψε μια «χρυσή σελίδα» στην ιστορία της Λαμίας » θα πει χαμογελαστός και με την ευτυχία ζωγραφισμένη στο πρόσωπο του ο προπονητής της Λαμίας Μπάμπης  Τενές αμέσως μετά το τέλος του παιχνιδιού στην Λεωφόρο και την  ιστορική πρόκριση κόντρα στον Παναθηναϊκό (1-0)
Η ΛΑΜΙΑ πέρασε έχοντας το νικηφόρο 4-1 του πρώτου αγώνα στους «8» του Κυπέλλου Ελλάδας   για δεύτερη φορά στην ιστορία της .Δέχθηκε το γκολ από τον Μουνιέ στο  74΄ με προβολή και κράτησε την πρόκρισή . Μάλιστα θα μπορούσε να πεί κανείς ότι όλος ο σχεδιασμός του παιχνιδιού και ο τρόπος λειτουργίας της ομάδας για να φθάσει στην πρόκριση άγγιξε την τελειότητα….
Πίεσε ο Παναθηναϊκός……
Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν δυνατά το παιχνίδι και πίεσαν από την αρχή  δίνοντας και γρήγορο ρυθμό στο παιχνίδι της με την Λαμία να προσέχει και λογικό ήταν την αμυντική της διάταξη , και να καταφέρνει να κρατάει μακριά τους επιθετικούς του Παναθηναϊκού , που μετά το πρώτο εικοσάλεπτο  το   έβγαλαν στο γήπεδο τα γνωστά προβλήματα τους στην ανάπτυξη του παιχνιδιού καις την επίθεση τους .
  Το «τριφύλλι» στις μοναδικές καλές στιγμές που έφτιαξε, δεν μπόρεσε να βρει το γκολ. Στο 16’ το σουτ του Άλτμαν βρήκε στα σώματα, στο 42’ ο Μουνιέ έστειλε την μπάλα στην εξωτερική πλευρά των διχτύων και στην μεγαλύτερη ευκαιρία, στην πιο κλασσική, ο Μολίνς στο 45’ πλάσαρε πάνω στον Παπαδόπουλο σε ένα τετ-α-τετ που θα μπορούσε να αλλάξει αρκετά και ουσιαστικά  την εικόνα της αναμέτρησης.
Η Λαμία που ήθελε να «χτυπήσει» στους ανοιχτούς χώρους που έβρισκε θα καταγράψει στο 28΄την μοναδική ευκαιρία με το σουτ του Μπλάζιτς να φεύγει μόλις άουτ .   
Και στο ξεκίνημα της επανάληψης ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε πάλι δυνατά και πίεσε , οι παίχτες του έβγαζαν ενέργεια αλλά δεν μπορούσαν να απειλήσουν  την εστία του Παπαδόπουλου.
Ο  Ουζουνίδης έριξε στο ματς τον Δώνη, τον Χατζηγιοβάνη και τον Πίσπα! Xωρίς καθαρό μυαλό αλλά με θέληση, ο Παναθηναϊκός κατάφερε  να  σημειώσει γκολ στο 74΄ ύστερα από εκτέλεση κόρνερ , πρώτη κεφαλιά του προωθημένου Κουλιμπαλί   στοπ πρώτο δοκάρι, η άμυνα της Λαμίας «κόλλησε» σε αυτήν την  φάση και ο Μουνιέ  που πετάχτηκε στο δεύτερο δοκάρι με προβολή την έστειλε στα δίχτυα (1-0)     
Στην συνέχεια του ματς, οι γηπεδούχοι απείλησαν κυρίως μόνο με σουτ έξω από την περιοχή, τους έλειψε η ουσία και η σωστή τελική πάσα λόγω ποιότητας και κούρασης ενώ ο Δώνης θα μπορούσε να πετύχει το 2-0 στο  79΄ αλλά η κεφαλιά  που επιχείρησε πέρασε μόλις  άουτ και χάθηκε η ευκαιρία να «πάρει φωτιά»  η Λεωφόρος και το ματς!  .Η Λαμία έχασε στο δεύτερο ημίχρονο μια πολύ καλή ευκαιρία με το σουτ του Ακόστα μέσα και πλάγια στην περιοχή που έδιωξες σε κόρνερ ο Βλαχοδήμος.
ΠΑΟ (Μαρίνος Ουζουνίδης): Βλαχοδήμος, Ινσούα, Αυλωνίτης (77’ Πίσπας), Κουρμπέλης, Κουλιμπαλί, Τζανδάρης (57’ Δώνης), Χίλιεμαρκ, Βιγιαφάνιες, Μουνιέ, Άλτμαν (57’ Χατζηγιοβάνης), Μόλινς. 
Λαμία (Μπάμπης Τεννές): Παπαδόπουλος, Βασιλαντωνόπουλος, Όμο, Παντελιάδης, Βάντερσον, Ακόστα (79’ Τσούκαλος), Αναστασιάδης, Αναστασόπουλος (60’ Κουτρομάνος), Μπλάζιτς, Ασίγκμπα, Πίτι (86’ Βουό).

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ανακαλύψτε 21 παραλίες στο Νομό Φθιώτιδας (Εικόνες & Χάρτες)

Απο που πήρε το ονομά της η λουτρόπολη των Καμένων Βούρλων.Ποιά η σχέση της με την πλούσια κωμόπολη των Βουρλών της Μικράς Ασίας που κάηκε απο τους Τούρκους

Το "παπούτσι της νύφης",Ήθη και έθιμα του γάμου στο Μώλο.(video)