Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

To αδιαχώρητο στην παρουσίαση της «Ανανεωτικής Πορείας» του Θανάση Κυρίτση… (εικόνες-video)

Σε ένα εργατικό Κέντρο Λαμίας όπου δεν έπεφτε «καρφίτσα» ο Θανάσης Κυρίτσης παρουσίασε το βράδυ του Σαββάτου τον συνδυασμό του, «Ανανεωτική Πορεία» για τις επιμελητηριακές εκλογές που θα πραγματοποιηθούν από 14-17 Δεκεμβρίου.

Ο επικεφαλής του συνδυασμού παρουσίασε τις θέσεις, το όραμα του, καθώς και τους ανθρώπους που θα πλαισιώσουν τη νέα προσπάθεια που γίνεται για την ανάταση όπως τόνισε της επιχειρηματικότητας στην περιοχή μας.
«Στοχεύουμε μέσα από την δουλειά μας σε ένα καλύτερο αύριο για το εμπορικό επιμελητήριο Φθιώτιδας. Όλοι όσοι είμαστε εδώ, όσοι απαρτίζουμε αυτό τον συνδυασμό, πιστεύουμε ότι οι καλύτερες μέρες θα έρθουν», τόνισε μεταξύ άλλων παρουσιάζοντας τους στόχους και μιλώντας για πλήρη διαφάνεια σε όλες τις ενέργειες αλλά και… ηθική!

Συν τις άλλοις εξήγγειλε την Επανίδρυση του Τουριστικού Τμήματος την Ίδρυση Εξαγωγικού Τμήματος την Ίδρυση Τμήματος Εμπορικής Διαιτησίας ενώ ανέφερε ότι και άλλες δράσεις-ενέργειες που θα βοηθήσουν στην αύξηση της εξωστρέφειας με την διεύρυνση των συμμετοχών σε στοχευμένες εκθέσεις εσωτερικού και εξωτερικού.


Κατάρτιση των μελών και τεχνοοικονομική υποστήριξη για την συμμετοχή τους στις δράσεις εξωστρέφειας. Σχεδιασμένη και οργανωμένη συμμετοχή σε κλαδικές εκθέσεις εσωτερικού και εξωτερικού με αποτίμηση των αποτελεσμάτων κάθε συμμετοχής (π.χ. επίτευξη συνεργασιών, κόστος συμμετοχής – ανταποδοτικότητα) και σχεδιασμός για την επόμενη έκθεση. Συνεργασία με Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας και όμορα επιμελητήρια και συμμετοχή από κοινού σε κλαδικές εκθέσεις.
          

       

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ανακαλύψτε 21 παραλίες στο Νομό Φθιώτιδας (Εικόνες & Χάρτες)

Απο που πήρε το ονομά της η λουτρόπολη των Καμένων Βούρλων.Ποιά η σχέση της με την πλούσια κωμόπολη των Βουρλών της Μικράς Ασίας που κάηκε απο τους Τούρκους

Το "παπούτσι της νύφης",Ήθη και έθιμα του γάμου στο Μώλο.(video)