Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Ανακοίνωση για τα νομικά πρόσωπα του ΕΒΕ Φθιώτιδας


Το Επιμελητήριο Φθιώτιδας, με σημερινή του ανακοίνωση, υπενθυμίζει στα μέλη του ότι, σύμφωνα με απόφαση της Εκλογικής του Επιτροπής, τα νομικά πρόσωπα – μέλη του Επιμελητηρίου (εταιρείες προσωπικές, κεφαλαιουχικές, συνεταιρισμοί) και τα υποκαταστήματα επιχειρήσεων που εδρεύουν σε άλλο Νομό ή αλλοδαπών επιχειρήσεων, εφόσον έχουν δικαίωμα ψήφου, θα πρέπει να υποβάλουν στην εκλογική επιτροπή τις εξουσιοδοτήσεις για τους εκπροσώπους τους που θα ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα το αργότερο μέχρι και την Τετάρτη 6 Δεκέμβρη και ώρα 15.00.
Η εξουσιοδότηση των εκπροσώπων γίνεται σε ειδικό έντυπο που έχει συντάξει η Εκλογική Επιτροπή.
Το ειδικό έντυπο είναι διαθέσιμο  στο site του Επιμελητηρίου και για τις ΑΕ θα πρέπει να συνοδεύεται από σχετικό Πρακτικό του ΔΣ της εταιρίας .
Σε περίπτωση μη υπόδειξης εκπροσώπων μέχρι την ημερομηνία αυτή,  τα νομικά πρόσωπα – μέλη του Επιμελητηρίου ΔΕΝ θα έχουν δικαίωμα ψήφου στις εκλογές του Επιμελητηρίου που θα πραγματοποιηθούν από 14-17 Δεκέμβρη.
***   Περισσότερες πληροφορίες στην Υπηρεσία του Επιμελητηρίου Φθιώτιδας στα τηλ. 2231022112, 2231021395.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ανακαλύψτε 21 παραλίες στο Νομό Φθιώτιδας (Εικόνες & Χάρτες)

Απο που πήρε το ονομά της η λουτρόπολη των Καμένων Βούρλων.Ποιά η σχέση της με την πλούσια κωμόπολη των Βουρλών της Μικράς Ασίας που κάηκε απο τους Τούρκους

Το "παπούτσι της νύφης",Ήθη και έθιμα του γάμου στο Μώλο.(video)