Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Αντιπαράθεση για τα δρομολόγια στα Λιχαδονήσια…


Αντιπαράθεση έχει ξεσπάσει μεταξύ επαγγελματιών όπου δραστηριοποιούνται με τα δρομολόγια στα πανέμορφα Λιχαδονήσια. 
Η αρχική ανάρτηση  για την μεταφορά των τουριστών στα Λιχαδονήσια όπως δημοσιεύτηκε και κατόπιν παραθέτουμε τον σχετικό σχολιασμό επαγγελματία από τα Καμένα Βούρλα στον οποίο  προφανώς αναφέρθηκαν οι ιδιοκτήτες των καραβιών Λιχαδονήσια.
19059546_10155675027568000_2931449582014669217_n
Η απάντηση-ανάρτηση του κ. Αντώνη Βασσάτη με το κείμενο και τις σχετικές φωτογραφίες.
20638310_10155675027753000_5851638560026131067_n20638160_10155675027573000_4730716878184612073_n 
”Οι αξιότιμοι κύριοι αδελφοί Λυμπέρη μη μπορώντας να διαχειριστούν την κατάσταση των Λιχαδονησιων λόγω του εγωισμού που τους διακρίνει και του πανικού τους και μη έχοντας καταλάβει πως η θάλασσα, ο κολπος του Μαλιακού και τα Λιχαδονησια δεν ανήκουν στην ιδιοκτησία τους, ισοπεδώνουν κάθε λογής εκτίμηση προς την τοπική αγορά των Καμένων Βουρλων αλλά και των τοπικών πολιτών που τόσα χρόνια τους επιτρέπουν να εκτελούν τις επιχειρηματικές τους δραστηριότητες ανενόχλητοι, αισχροκερδώντας και εκμεταλλεύοντας τον κάθε λογής τουρίστα αφελή ή μη που θέλει να απολαύσει τις ομορφιές της περιοχής. Δικαίωμα στην Θάλασσα έχουν όλοι και ιδίως αυτοί που έχουν καταγράψει μια ιστορία σε αυτήν πάνω από 35 χρόνια! Οι άνθρωποι που βαζοντας τα χέρια τους στα γράσα και τις βαλβολινες όλα αυτά τα χρόνια (που είναι ανεπιθύμητοι όπως ανέφερε ο Κ. Γιώργος Λυμπέρης και δεν πρέπει να πουλάνε ή δεν ξέρουν να πουλάνε τουρισμό) για να επισκευάσουν και να συντηρήσουν πανω από 2,500 σκάφη των ανθρώπων της Elite του θαλάσσιου χώρου και του τουρισμού αλλά και απλών συμπολιτών και ψαράδων με απώτερο σκοπό την επίσκεψη τους στην παραλία των Λιχαδονησιων και την απόλαυση της ομορφιας αυτών έχουν αδιαμφισβήτητα συντελέσει και βοηθήσει δραματικα τον τουρισμό της περιοχης αλλά κυρίως την τσέπη των Κ. Αδελφών Λυμπέρη. Δυστυχως ομως οι επισκεπτες δεν έχουν καταλάβει το ποιόν αυτών που τους αρπαζουν τα λεφτά και μάλιστα χωρίς ουδεμία σε πολλές περιπτώσεις προσκόμιση αποδείξεων και παραστατικών όχι μόνο αναφορικά με την σίτιση που προσφέρεται αλλα και την διάκριση που εφαρμόζεται στην μίσθωση της ομπρέλο-ξαπλωστρας της παραλιας τους ανα ομάδα τουριστών που τους επισκέπτονται με κάθε λογής μέσον μεταφοράς! Θα μας μάθουν οι αδελφοί Λυμπέρη τι σημαίνει τουρισμός και θα βγαίνουν να αποκαλούν πειρατές τους ανθρώπους που τους στήριξαν όλα αυτά τα χρόνια και μάλιστα από την περιοχή των καμένων βουρλων που έχουν φάει όλο το ψωμί και έγιναν άνθρωποι και στην τελική δεν έχουν πατήσει το πόδι τους ούτε μια φορά στα καμένα βούρλα για να αφήσουν μια δραχμή σε έναν επαγγελματία! Ντροπή και αίσχος για το επίπεδο όπως επίσης και τον τρόπο που πάνε αυτοί να πουλήσουν τουρισμό, καθώς αντι να το κάνουν σωστά και με κύρος ανταγωνιστικό όπως αρμόζει σε σωστούς επιχειρηματιες δυστυχώς το μόνο που ξέρουν να κάνουν είναι να εκμεταλλεύονται, να δυσφημούν & να κακοχαρακτηρίζουν χωρίς καμία βάσιμη πληροφορία ελπίζοντας πως ο κόσμος θα τους πιστέψει! 
Keep going and walking towards this direction dear Mr Liberis Bros and all of us will keep laughing at you! Όταν αποκτήσετε επίπεδο τουριστικό τότε να κάνετε και οποιαδηποτε βάσιμη ανάρτηση θέλετε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αλλά μέχρι τότε μην το κάνετε γιατί ξεφτυλιζεστε κι γίνεστε εντελώς ρεζίλι τόσο Πανελλαδικά οσο και Ευρωπαϊκά πολύ σύντομα!”
Με εκτίμηση 
Α.Β.
fonografos.net

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ανακαλύψτε 21 παραλίες στο Νομό Φθιώτιδας (Εικόνες & Χάρτες)

Απο που πήρε το ονομά της η λουτρόπολη των Καμένων Βούρλων.Ποιά η σχέση της με την πλούσια κωμόπολη των Βουρλών της Μικράς Ασίας που κάηκε απο τους Τούρκους

Το "παπούτσι της νύφης",Ήθη και έθιμα του γάμου στο Μώλο.(video)