Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Στη Λαμία θα γυριστεί εξ'ολοκλήρου κινηματογραφική ταινία (video)



Αποβλέποντας στην τουριστική προβολή της Στερεάς η Περιφέρεια δημιούρησε το Film Office πριν από ένα χρόνο με σκοπό την προσέλκυση κινηματογραφικών παραγωγών. Και το εγχείρημα πέτυχε μιας και η πρώτη ταινία θα γυριστεί στη Λαμία και την ευρύτερη περιοχή από τον Οκτώβρη. Πρόκειται για την μπαλάντα της τρύπιας καρδιάς του βραβευμένου σκηνοθέτη Γιάννη Οικονομίδη.

Με τα γυρίσματα της νέας ταινίας του βραβευμένου σκηνοθέτη Γιάννη Οικονομίδη, «Η μπαλάντα της τρύπιας καρδιάς», τα οποία θα πραγματοποιηθούν εξολοκλήρου στη Στερεά Ελλάδα, εγκαινιάζεται η υλοποίηση των συμφωνιών του Film Office που δημιουργήθηκε πριν από ένα χρόνο από την Περιφέρεια, σε συνεργασία με το Hellenic Film Office.Πρόκειται για την πρώτη κινηματογραφική παραγωγή που θα γυριστεί στη Λαμία και την ευρύτερη περιοχή.
«Η μπαλάντα της τρύπιας καρδιάς» είναι η πέμπτη μεγάλου μήκους ταινία του Γιάννη Οικονομίδη, ενώ πρόκειται για μια διεθνή συμπαραγωγή μεταξύ Ελλάδας (Faliro House, Αργοναύτες αε, Γαλλίας (EZ Films), Γερμανίας (Sutor Kolonko) και Κύπρου (Y.E. Films Ltd). Μεταξύ άλλων πρωταγωνιστούν οι: Γιάννης Τσορτέκης, Βίκυ Παπαδοπούλου, Βασίλης Μπισμπίκης, Γιώργος Γιαννόπουλος, Στάθης Σταμουλακάτος και Βαγγέλης Μουρίκης.
Ο σκηνοθέτης με τους συνεργάτες του, θα βρεθούν στη Λαμία και στην ευρύτερη περιοχή της Στερεάς Ελλάδας, για την προετοιμασία της παραγωγής, από τον Οκτώβριο του 2017 μέχρι και το τέλος του χειμώνα. Η έναρξη των γυρισμάτων της ταινίας είναι προγραμματισμένη για την άνοιξη του 2018. Η προβολή της περιφέρειας μέσα από κινηματογραφική ταινία αποτελεί τον καλύτερο τρόπο τουριστικής ανάδειξης του τόπου σύμφωνα με τον αντιπεριφερειάρχη τουρισμού αθλητισμού και πολιτισμού Γιάννη Κοτζιά.




Στη Λαμία θα γυριστεί εξ' ολοκλήρου... από LAMIASTARGR

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ανακαλύψτε 21 παραλίες στο Νομό Φθιώτιδας (Εικόνες & Χάρτες)

Απο που πήρε το ονομά της η λουτρόπολη των Καμένων Βούρλων.Ποιά η σχέση της με την πλούσια κωμόπολη των Βουρλών της Μικράς Ασίας που κάηκε απο τους Τούρκους

Το "παπούτσι της νύφης",Ήθη και έθιμα του γάμου στο Μώλο.(video)