Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Το φιστίκι Μώλου-Θερμοπύλες στη Νέα Υόρκη σε παρουσίαση νέων γευσεων απο Ελλάδα(φωτο-video)



Παρουσίασαν νέες γεύσεις στο Ελληνικό Προξενείο της Νέας Υόρκης (βίντεο)



Ο σεφ Γιώργος Γεράρδος και ο Δρ. Κωνσταντίνος Κούτρας. Φωτογραφία: Εθνικός Κήρυξ - Κώστας Μπέη.
NEA YOΡKH. Το Γενικό Προξενείο της Ελλάδας στη Νέα Υόρκη το βράδυ της Τρίτης σε συνεργασία με την «Artos Productions» και την Οικονομοτεχνική παρουσίασαν τις νέες ελληνικές γεύσεις που δημιούργησε ο σεφ Γιώργος Γεράρδος.

Ο γενικός πρόξενος, Δρ Κωνσταντίνος Κούτρας, μιλώντας στον «Ε.Κ.» επεσήμανε: «Σήμερα σε συνεργασία με την ‘Artos Productions’ και την Οικονομοτεχνική προβάλουμε ελληνικά προϊόντα, οργανική φέτα από το Βόλο, γραβιέρα από τη Νάξο, ελιές, λάδι και σταφίδες από τη Θάσο και από τη Φθιώτιδα φιστίκι απο τον Αγροτικό Συνεταιρισμό Μώλου Θερμοπυλες( pistachios ). Πρόκειται για καταπληκτικά προϊόντα με τα οποία ο σεφ δημιούργησε μοναδικές γεύσεις. Είχαμε πολύ κόσμο, Αμερικανούς ακαδημαϊκούς και ξένες εταιρείες που ενδιαφέρονται για τα ελληνικά προϊόντα».

Βίντεο: Εθνικός Κήρυξ, Κώστας Μπέη



Από αριστερά διακρίνονται οι Γιώργος Στάμος, Δρ. Κωνσταντίνος Κούτρας και Γιώργος Γεράρδος. Φωτογραφία: Εθνικός Κήρυξ – Κώστας Μπέη.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ανακαλύψτε 21 παραλίες στο Νομό Φθιώτιδας (Εικόνες & Χάρτες)

Απο που πήρε το ονομά της η λουτρόπολη των Καμένων Βούρλων.Ποιά η σχέση της με την πλούσια κωμόπολη των Βουρλών της Μικράς Ασίας που κάηκε απο τους Τούρκους

Το "παπούτσι της νύφης",Ήθη και έθιμα του γάμου στο Μώλο.(video)