Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Συλλήψεις για διάφορα αδικήματα σε όλη τη Στερεά

syllipseisΣυνελήφθησαν, στο πλαίσιο στοχευμένων αστυνομικών ερευνών και ελέγχων σε περιοχές της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, 21 άτομα για διάφορα αδικήματα
 Στο πλαίσιο του ευρύτερου επιχειρησιακού σχεδιασμού της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Στερεάς Ελλάδας, συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς η διενέργεια στοχευμένων αστυνομικών ερευνών και ελέγχων, με σκοπό την πρόληψη ληστειών, κλοπών και διαρρήξεων, την καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών, την πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων και γενικότερα την αντιμετώπιση κάθε μορφής παραβατικής συμπεριφοράς.
Κατά τη διάρκεια αυτών των ερευνών και ελέγχων, συνελήφθησαν το τελευταίο 24ωρο, συνολικά είκοσι ένα (21) άτομα και συγκεκριμένα:
Ημεδαπή στη Νέας Αρτάκη Ευβοίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Χαλκίδας, για κλοπή από υποκατάστημα super market της περιοχής.
Αλλοδαπός σε περιοχή της Χαλκίδας, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Χαλκίδας, για απόπειρα διάρρηξης οικίας στην περιοχή.
Τέσσερα (4) άτομα για παραβάσεις νομοθεσίας περί ναρκωτικών και ειδικότερα:
• Αλλοδαπός στο Δήλεσι Βοιωτίας, από αστυνομικούς της Β’ Ο.Π.Κ.Ε. του Τμήματος Ασφαλείας Θηβών,
• Ημεδαπός στη Θήβα, από αστυνομικούς της Β’ Ο.Ε.Π.Τ.Α. του Τμήματος Τροχαίας Λιβαδειάς,
• Ημεδαπός στα Στύρα Ευβοίας, από αστυνομικούς της Δ’ Ο.Π.Κ.Ε. του Αστυνομικού Τμήματος Αλιβερίου και
• Ημεδαπός στη Χαλκίδα, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Χαλκίδας.
Κατασχέθηκαν, κατά περίπτωση, ποσότητες κάνναβης, αυτοσχέδιο τσιγάρο κάνναβης, αναμεμειγμένη με καπνό, καθώς και δισκία φαρμακευτικού σκευάσματος, για την αγορά των οποίων απαιτείται ιατρική συνταγή.
Εννέα (9) αλλοδαποί, διότι στερούνταν των απαραίτητων εγγράφων που να δικαιολογούν τη νόμιμη παραμονή τους στη χώρα μας και ειδικότερα:
• (3) στη Λαμία από αστυνομικούς των Τμημάτων Άμεσης Δράσης & Ασφάλειας Λαμίας,
• (3) στο Δομοκό Φθιώτιδας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Δομοκού,
• (2) στη Χαλκίδα, από αστυνομικούς της Β’ Ο.Π.Κ.Ε. του Τμήματος Ασφαλείας Χαλκίδας και
• (1) στην Άμφισσα από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Άμφισσας – Δελφών.

Τρεις (3) ημεδαποί στη Χαλκίδα, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Χαλκίδας, για αντίσταση, εξύβριση απειλή και πρόκληση απλής σωματικής βλάβης.
Δύο (2) άτομα και ειδικότερα ένας ημεδαπός και ένας αλλοδαπός στη Λαμία, από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Λαμίας, για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.
Τέλος, ημεδαπός στη Χαλκίδας, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Χαλκίδας, για επαιτεία.
Οι συγκεκριμένοι έλεγχοι αποσκοπούν στην πρόληψη και στην καταστολή της εγκληματικότητας, ενώ θα συνεχιστούν σε όλες τις περιοχές της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ανακαλύψτε 21 παραλίες στο Νομό Φθιώτιδας (Εικόνες & Χάρτες)

Απο που πήρε το ονομά της η λουτρόπολη των Καμένων Βούρλων.Ποιά η σχέση της με την πλούσια κωμόπολη των Βουρλών της Μικράς Ασίας που κάηκε απο τους Τούρκους

Το "παπούτσι της νύφης",Ήθη και έθιμα του γάμου στο Μώλο.(video)