Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Φωνάζουν οι επαγγελματίες της Ανατολικής Φθιώτιδας για τα απόνερα των πλοίων-KATAΓΓΕΛΙΑ

Φωνάζουν οι επαγγελματίες της Ανατολικής Φθιώτιδας για τα απόνερα των πλοίων
Την έντονη αντίδραση όλων των επαγγελματιών των Φθιωτικών παραλιών από Αχλάδι έως Γλύφα, προκαλεί η συμπεριφορά των κυβερνητών των σκαφών που συνδέουν τον Άγιο Κωνσταντίνο με τις Βόρειες Σποράδες, καθώς γεμίζουν απόνερα τις ακτές τους.
Σύμφωνα με όσα καταγγέλλουν οι επαγγελματίες της Ανατολικής Φθιώτιδας στο Lamiareport, η ταχύτητα με την οποία οδηγούν τα σκάφη τους είναι πάνω από την επιτρεπόμενη, με αποτέλεσμα να δημιουργούν μεγάλες κυματώσεις που φτάνουν τα νερά μέχρι τους παραλιακούς δρόμους, ενώ κινδυνεύουν ακόμη και δεμένα μικρά σκάφη! Φυσικά το φαινόμενο δεν είναι μόνο φετινό, καθώς λίγο - πολύ κάθε καλοκαίρι γινόμαστε και ‘μεις ως απλοί λουόμενοι, μάρτυρες ξαφνικών κυμάτων όταν περνούν μεγάλα κυρίως πλοία της γραμμής.
Οι επαγγελματίες ζητούν το αυτονόητο: Να συμμορφώνονται τα πλοία με τις υποχρεωτικές ταχύτητες που προβλέπεται για τη διέλευση τους από το Στενό του Αρτεμισίου. 
lamiareport.gr
Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Φαράγγι Μέγα Ρέμα Άγιος Κωνσταντίνος Φθιώτιδας:Από τα ομορφότερα και διασκεδαστικότερα φαράγγια... (Υπέροχες φωτογραφίες & video)

Νέα πυρκαγιά έξω από τα Καμένα Βούρλα - Σηκώθηκαν τα PZL (ΦΩΤΟ)