Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Η εταιτεία Hellenic Seaways

ΑΠΟ 7 ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΛΙΜΑΝΙΑ ΣΕ 36 ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥΣ Η Hellenic Seaways και τα ξενοδοχεία εν πλω Τα 18 πλοία της Hellenic Seaways αποτελούν το μεγαλύτερο στόλο της Ελληνικής Ακτοπλοΐας

Hellenic Seaways: Πρόκειται για μια ελληνική ακτοπλοϊκή εταιρεία-θρύλο (επενδύσεις περί τα 20 εκατομμύρια ευρώ μόνο τον τελευταίο χρόνο), η οποία έχει αποδείξει ότι αντέχει να μένει όρθια μέσα από καταιγίδες και οι προκλήσεις που αντιμωπίζει την κάνουν να γίνεται καλύτερη με επίκεντρο πάντα τον επιβάτη και τις ανάγκες του.

Σήμερα στο τιμόνι της βρίσκεται ο κ. Αντώνιος Αγαπητός (Α’ Αντιπρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος) που έχει να επιδείξει σπουδαίο έργο καθώς και ο κ. Κωνσταντίνος  Κληρονόμος. Τα 18 πλοία της Hellenic Seaways, αποτελούν το μεγαλύτερο στόλο της Ελληνικής Ακτοπλοΐας. Ξεκινούν από 7 κεντρικά λιμάνια και προσεγγίζουν 36 διαφορετικούς προορισμούς. Χρόνο με το χρόνο γίνονται μεγαλύτερα και πιο πολυτελή. Στην πραγματικότητα πρόκειται για ξενοδοχεία εν πλω. Eξαιρετική δουλειά κάνει και το Τμήμα Πωλήσεων της εταιρίας επικεφαλής και εμπνευστής του οποίου είναι ο Διευθυντής Πωλήσεων κ. Αριστείδης Κατσαΐτης.
Aπό τον κ. Αγαπητό έως και τον τελευταίο εργαζόμενο της εταιρίας τόσο οι επιβάτες, οι οδηγοί των φορτηγών, όσο και οι επιτηδευματίες των νησιών μένουν με  την εντύπωση ότι όλο το προσωπικό της HELLENIC SEAWAYS είναι αφοσιωμένο στην άρτια εξυπηρέτησή τους. Ειδικά για τους κατοίκους των νησιών οι ακτοπλοϊκές εταιρείες είναι το οξυγόνο ζωής και η υπενθύμιση ότι η πρωτεύουσα Αθήνα δεν τους ξεχνά.
Η κα Τζένη Χατζηπορτοκάλη (photo κάτω) από το τμήμα Marketing δεν θα ήταν υπερβολή να πούμε πως είναι το κορίτσι που “ταξιδεύει” εμάς τους δημοσιογράφους. Οι δημοσιογράφοι του Ναυτιλιακού Ρεπορτάζ αλλά και όσοι πηγαίνουν σε αποστολές απευθύνονται στην κα Χατζηπορτοκάλη η οποία δίνει πάντα με ευγένεια και αποτελεσματικότητα λύση ακόμη και στις πιο δύσκολες εξισώσεις.
Η HELLENIC SEAWAYS είναι η μεγαλύτερη ελληνική ακτοπλοϊκή εταιρεία που δραστηριοποιείται στις θαλάσσιες μεταφορές επιβατών και φορτίων στην Ελλάδα και την ευρύτερη Μεσόγειο. Στόχος της είναι να προσφέρει στους επιβάτες της πρωτοποριακές υπηρεσίες, υψηλής ποιότητας εξυπηρέτηση και ασφάλεια πριν, κατά τη διάρκεια, αλλά και μετά το ταξίδι τους.
Με περισσότερα από 15 χρόνια παρουσίας στην ελληνική επιβατηγό ναυτιλία, η HELLENIC SEAWAYS διαθέτει στόλο με 18 συμβατικά και ταχύπλοα πλοία και προσεγγίζει 36 προορισμούς στη νησιωτική και ηπειρωτική Ελλάδα, προσφέροντας στους επιβάτες της ολοκληρωμένες τουριστικές υπηρεσίες εν πλω.
To 2016, η HELLENIC SEAWAYS προσθέτει στο στόλο της 3 εκ βάθρων ανακαινισμένα πλοία, το HIGHSPEED 7, το HELLENIC HIGHSPEED και το ΝΗΣΟΣ ΣΑΜΟΣ.
Η HELLENIC SEAWAYS διακρίνεται για την φιλική και άριστη εξυπηρέτηση των πελατών, την άνεση και πολυτέλεια στις ξενοδοχειακού τύπου υποδομές των πλοίων της, την ποιότητα των εδεσμάτων και ποτών/ αναψυκτικών που σερβίρονται στα καφέ και τα εστιατόρια των πλοίων και την καθαριότητα των χώρων εστίασης, υγιεινής και καταστρώματος.
Όραμα
Όραμα της HELLENIC SEAWAYSγια κάθε τομέα που δραστηριοποιείται, είναι να είναι η καλύτερη της αγοράς και να βρίσκεται πάντα στην πρωτοπορία του κλάδου, μέσα από δύο βασικούς άξονες:
  • Την παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών θαλάσσιας μεταφοράς
  • Την τήρηση υψηλών επιπέδων ασφαλείας κατά τη λειτουργία των πλοίων της, διασφαλίζοντας την προστασία της ζωής των επιβατών και των πληρωμάτων της, όσο και την προστασία του θαλάσσιου περιβάλλοντος.
Αξίες
Οι άνθρωποι που εργάζονται στην HELLENIC SEAWAYS μοιράζονται έναν κοινό κώδικα επαγγελματικής δεοντολογίας που κάνει την εταιρεία να ξεχωρίζει.
Στον πυρήνα αυτής της εταιρικής κουλτούρας και του κώδικα επαγγελματικής δεοντολογίας που δεσμεύει όλους τους εργαζόμενους της HELLENIC SEAWAYS, βρίσκονται οι αξίες της. Αυτές αποτελούν την κινητήριο δύναμη της συλλογικής  προσπάθειας και κάνουν το όραμα της εταιρείας πραγματικότητα:
  • Επαγγελματική Αριστεία
  • Υψηλό ήθος
  • Υπευθυνότητα για τους επιβάτες και το περιβάλλον
  • Σωστή και φιλική εξυπηρέτηση
  • Άμεση ανταπόκριση
Στόχοι
Στους στρατηγικούς στόχους της εταιρείας συμπεριλαμβάνονται:
  • Συνεχής αναβάθμιση των προσφερόμενων υπηρεσιών προς τους επιβάτες
  • Διαρκής βελτίωση της τεχνογνωσίας στη θαλάσσια μεταφορά
Περιβαλλοντική και Ενεργειακή Πολιτική & Πολιτική Ποιότητας
Η HELLENIC SEAWAYS αναπτύσσει σύστημα Ποιότητας και Περιβαλλοντικής & Ενεργειακής Διαχείρισης κατά ISO 9001:2008, 14001:2004 & 50001:2011. Αναλυτικά η πολιτική βρίσκεται εδώ.
Διακρίσεις & Βραβεία
Στο ενεργητικό της HELLENIC SEAWAYS υπάρχει μια πληθώρα διακρίσεων και τιμητικών βραβείων που καθιστούν τους ανθρώπους της υπερήφανους για την πορεία της εταιρείας μέχρι στιγμής, ενώ παράλληλα ο πήχης τίθεται ακόμη ψηλότερα, έχοντας την συνεχή βελτίωση και εξέλιξη ως πρωταρχικό οδηγό της λειτουργίας της.
Το 2016  το Smart Ticket / Web Checkin της HELLENIC SEAWAYS, βραβεύτηκε με SILVER στα Tourism Awards στην κατηγορία Καινοτόμο concept, προϊόν, μοντέλο λειτουργίας ή παροχής υπηρεσίας / Start-up.
Το 2014, η  HELLENIC SEAWAYS βραβεύτηκε ως Καλύτερη Ακτοπλοϊκή Εταιρεία της Χρονιάς στο πλαίσιο των Greek Shipping Awards 2014, που απονέμει η  Lloyd’s List, βάσει των εξαιρετικών επιδόσεων αλλά και των καινοτόμων υπηρεσιών που προσφέρει στο επιβατικό κοινό.
To 2009, η εταιρεία αναδείχτηκε ως Κορυφαία σε Βαθμολογία Ακτοπλοϊκή Εταιρεία Εσωτερικού στα βραβεία κοινού που διοργάνωσε το διεθνές αναγνωρισμένο ταξιδιωτικό περιοδικό Condé Nast Traveller.
Το 2007, η HELLENIC SEAWAYS απέσπασε την διάκριση Κορυφαία Επωνυμία της Ελληνικής Αγοράς για το έτος 2007 στο διαγωνισμό “SUPERBRANDS “.  Την ίδια χρονιά, τιμήθηκε με το Βραβείο Τουριστικής Επιχείρησης 2007 για τον καθοριστικό ρόλο της στην αναβάθμιση και την περαιτέρω ανάπτυξη της ελληνικής ακτοπλοΐας και των θαλάσσιων μεταφορών στον ευρύτερο νησιωτικό χώρο, με το βραβείο «Καλύτερη Εταιρεία της Χρονιάς 2007 για την επιβατηγό Ναυτιλία» στο πλαίσιο των ναυτιλιακών βραβείων “Lloyd’s List Greek Shipping Awards 2007” και με το βραβείο «Καλύτερο Πλοίο της Χρονιάς 2007» που απονεμήθηκε στο νεότευκτο ΝΗΣΟΣ ΧΙΟΣ, επιβατηγό – οχηματαγωγό (Ε/Γ – Ο/Γ) το οποίο ναυπηγήθηκε εξ’ ολοκλήρου στην Ελλάδα.
Το 2006, το ίδιο βραβείο για Καλύτερο Πλοίο της Χρονιάς 2006 δόθηκε στο νεότευκτο ΝΗΣΟΣ ΜΥΚΟΝΟΣ, Ε/Γ – Ο/Γ στον θεσμό “Lloyd’s List Greek Shipping Awards 2006”.
Η HELLENIC SEAWAYS έχει αναγνωρισμένη οικολογική λειτουργία, αφού δύο της πλοία, το ΝΗΣΟΣ ΧΙΟΣ (2008) και το ΝΗΣΟΣ ΜΥΚΟΝΟΣ (2006) απέκτησαν Πιστοποιητικό Προστασίας Περιβάλλοντος “Green Star” από τον Ιταλικό Νηογνώμονα RINA.
 Το Διοικητικό Συμβούλιο της HELLENIC SEAWAYS αποτελείται από τους κ.κ.:
Κληρονόμος ΚωνσταντίνοςΠρόεδρος
Αγαπητός ΑντώνιοςΑ’ Αντιπρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος
Παπαϊωάννου ΓεώργιοςΒ’ Αντιπρόεδρος
Αγγελιδάκης ΣταύροςΜέλος
Βασιλοκωνσταντάκης ΓεώργιοςΜέλος
Κορές Αλκιβιάδης – ΙωάννηςΜέλος
Κληρίδης ΤάκηςΜέλος
Λοϊζίδης ΚωνσταντίνοςΜέλος
Σαρλής ΜιχαήλΜέλος
Βαβουράκης ΜιχαήλΜέλος
Τρίγκας ΗλίαςΜέλος
Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Φαράγγι Μέγα Ρέμα Άγιος Κωνσταντίνος Φθιώτιδας:Από τα ομορφότερα και διασκεδαστικότερα φαράγγια... (Υπέροχες φωτογραφίες & video)

Νέα πυρκαγιά έξω από τα Καμένα Βούρλα - Σηκώθηκαν τα PZL (ΦΩΤΟ)