Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Απαντήσεις μέσω ενός facebook Chatbot θα δίνει στα ερωτήματα των δημοτών ο δήμος της Αντιπάρου



Μια καινοτομική εφαρμογή που διαμορφώνει ένα έξυπνο νησί και ενισχύει το ρόλο του Δημότη δημιούργησε ο Δήμος Αντιπάρου, όπως ανακοίνωσε ο δήμαρχος του νησιού Αναστάσιος Φαρούπος. Πρόκειται για ένα facebook Chatbot το οποίο είναι σε πιλοτική λειτουργία και έχει σχεδιαστεί ώστε να δίνει αυτόματες απαντήσεις πάντα σε συνάρτηση με το διάλογο που διεξάγεται.
Το Chatbot του Δήμου Αντιπάρου λειτουργεί μέσα από το κανάλι συνομιλίας του facebook messenger και το βασικό του πλεονέκτημα όπως τονίζεται είναι ότι προσομοιάζει τη συνομιλία με άνθρωπο.
Μιλώντας στο Chatbot κάθε δημότης μπορεί να καταχωρήσει αίτημα να λύσει κάποια απορία του ή να καταχωρίσει κάποια βλάβη στον τομέα της καθαριότητας, ύδρευσης αποχέτευσης και οδοφωτισμού καθώς και να ενημερωθεί για δρομολόγια συγκοινωνιών, καιρό, χρήσιμα τηλέφωνα. Παράλληλα μπορεί να αποστείλει ιδέες στην ηλεκτρονική διαβούλευση του Δήμου.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ανακαλύψτε 21 παραλίες στο Νομό Φθιώτιδας (Εικόνες & Χάρτες)

Απο που πήρε το ονομά της η λουτρόπολη των Καμένων Βούρλων.Ποιά η σχέση της με την πλούσια κωμόπολη των Βουρλών της Μικράς Ασίας που κάηκε απο τους Τούρκους

Το "παπούτσι της νύφης",Ήθη και έθιμα του γάμου στο Μώλο.(video)