Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Απαντήσεις μέσω ενός facebook Chatbot θα δίνει στα ερωτήματα των δημοτών ο δήμος της ΑντιπάρουΜια καινοτομική εφαρμογή που διαμορφώνει ένα έξυπνο νησί και ενισχύει το ρόλο του Δημότη δημιούργησε ο Δήμος Αντιπάρου, όπως ανακοίνωσε ο δήμαρχος του νησιού Αναστάσιος Φαρούπος. Πρόκειται για ένα facebook Chatbot το οποίο είναι σε πιλοτική λειτουργία και έχει σχεδιαστεί ώστε να δίνει αυτόματες απαντήσεις πάντα σε συνάρτηση με το διάλογο που διεξάγεται.
Το Chatbot του Δήμου Αντιπάρου λειτουργεί μέσα από το κανάλι συνομιλίας του facebook messenger και το βασικό του πλεονέκτημα όπως τονίζεται είναι ότι προσομοιάζει τη συνομιλία με άνθρωπο.
Μιλώντας στο Chatbot κάθε δημότης μπορεί να καταχωρήσει αίτημα να λύσει κάποια απορία του ή να καταχωρίσει κάποια βλάβη στον τομέα της καθαριότητας, ύδρευσης αποχέτευσης και οδοφωτισμού καθώς και να ενημερωθεί για δρομολόγια συγκοινωνιών, καιρό, χρήσιμα τηλέφωνα. Παράλληλα μπορεί να αποστείλει ιδέες στην ηλεκτρονική διαβούλευση του Δήμου.
Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Νέα πυρκαγιά έξω από τα Καμένα Βούρλα - Σηκώθηκαν τα PZL (ΦΩΤΟ)

Φαράγγι Μέγα Ρέμα Άγιος Κωνσταντίνος Φθιώτιδας:Από τα ομορφότερα και διασκεδαστικότερα φαράγγια... (Υπέροχες φωτογραφίες & video)