Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Καταφύγιο τουριστικών σκαφών Καμένων Βούρλων-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

  Καταφύγιο τουριστικών σκαφών Καμένων Βούρλων
Κεραυνός εν αιθρία...
«Καταμεσής του καλοκαιριού, φημολογήθηκε ότι ο Δήμαρχος Μώλου – Αγίου Κωνσταντίνου άστραψε και βρόντηξε, στην σημερινή συνεδρίαση των δημοτικών συμβούλων της πλειοψηφίας, αφού, ένεκα αντιδράσεων, τους διεμήνυσε με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο ότι από την Δευτέρα θα υπογράψει την πολύκροτη σύμβαση με τον ανάδοχο του Καταφυγίου Τουριστικών Σκαφών Καμένων Βούρλων.
Μολονότι το Σωματείο μας έχει προβεί σε πολλές ενέργειες για την ακύρωση της υποπαραχώρησης, και μολονότι, σύσσωμη η μειοψηφία κατέθεσε αίτηση για σύγκληση του Δημοτικού Συμβουλίου, προκειμένου να συζητηθεί εκ νέου το θέμα της εκμίσθωσης του λιμανιού, εντούτοις, ο Δήμαρχος, αψηφά όλα τα ανωτέρω κι ωσάν να θεωρεί ότι η Διοίκηση του Δήμου του ανήκει εξ ολοκλήρου, προβαίνει σε βαρύγδουπες δηλώσεις.
Ας ελπίσουμε ότι οι απερίσκεπτες ενέργειές του, δεν θα ζημιώσουν περαιτέρω τον Δήμο μας, του οποίου τα οικονομικά συμφέροντα πρόκειται να πληγούν ανεπανόρθωτα, εφόσον υπογραφεί η επίμαχη σύμβαση».
 Η Διοίκηση του Σωματείου
Ερασιτεχνών Αλιέων Καμένων Βούρλων ο Φάρος
ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΣΤΟ lamiareport.gr
Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Φαράγγι Μέγα Ρέμα Άγιος Κωνσταντίνος Φθιώτιδας:Από τα ομορφότερα και διασκεδαστικότερα φαράγγια... (Υπέροχες φωτογραφίες & video)

Νέα πυρκαγιά έξω από τα Καμένα Βούρλα - Σηκώθηκαν τα PZL (ΦΩΤΟ)