Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Πανηγυρική Θεία Λειτουργία στο παρεκκλήσι της Αγίας Παρασκευής στην Κνημίδα

Πανηγυρική Θεία Λειτουργία στο παρεκκλήσι της Αγίς Παρασκευής στη Κνημίδα.Στην θεία λειτουργία πρωτοστάτησε ο Παπα-Κώστας Ιερέας του Αγίου Κωνσταντίνου.
Παρευρέθηκαν και τίμησαν με τη παρουσία τους την γιορτή στο ξωκλήσι της Αγίας Παρασκευής η Αναπληρώτρια Δήμαρχος Μώλου-Αγ. Κωνσταντίνου κ. Μπεζάτη Ευροσύνη και ο Αντιδήμαρχος Αγ.Κωνσταντίνου κ.Τριανταφύλλης Νικόλαος. 
Ο Πρόεδρος του Συλλόγου «Οι Φίλοι του Δάσους» ευχαρίστησε τον Θανάση Τρίγκα ,για την προσφορά του στην Αγία Παρασκευή της εικόνας του Μυστικού Δείπνου, που προστέθηκε στο τέμπλο της εκκλησίας.
Μετά την θεία λειτουργία προσφέρθηκαν στους παρευρισκόμενους από τον κ. Ζαρκάδα Στάθη Πρόεδρο του Εκπολιτιστικού Συλλόγου Αγίου Κωνσταντίνου «Οι Φίλοι του Δάσους» και άλλους φορείς του Αγ.Κωνσταντίνου διάφορα εδέσματα, κρέας ,πίτες, τυριά, κρασί μπύρες, τσίπουρο και ακολούθησε γλέντι. 

Θανάσης Τρίγγας




Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ανακαλύψτε 21 παραλίες στο Νομό Φθιώτιδας (Εικόνες & Χάρτες)

Απο που πήρε το ονομά της η λουτρόπολη των Καμένων Βούρλων.Ποιά η σχέση της με την πλούσια κωμόπολη των Βουρλών της Μικράς Ασίας που κάηκε απο τους Τούρκους

Το "παπούτσι της νύφης",Ήθη και έθιμα του γάμου στο Μώλο.(video)