Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Φθιώτιδα:Κλοπή καυσίμων. Άδειασαν την υδροφόρα του Δήμου.


Φθιώτιδα:Κλοπή καυσίμων. Άδειασαν την υδροφόρα του Δήμου.
Απόπειρα κλοπής καυσίμων από το μηχανοστάσιο του Δήμου Μακρακώμης , στην Σπερχειάδα απετράπει χθες το βράδυ.
Ήταν γύρω στις 10 όταν υπάλληλος του Δήμου διερχόμενος τυχαία από την περιοχή όπου βρίσκεται ο χώρος στάθμευσης των υπηρεσιακών αυτοκινήτων του Δήμου αντελήφθη ύποπτες κινήσεις δύο ατόμων και ενημέρωσε την Αστυνομία.
Η κίνησή του να μπει στον χώρο είχε σαν αποτέλεσμα ο άγνωστος που εκείνη την ώρα αφαιρούσε πετρέλαιο από την υδροφόρα του Δήμου να τον αντιληφθεί και προκειμένου να τον αποφύγει , εγκατέλειψε την προσπάθεια και φρόντισε να εξαφανιστεί αφήνοντας πίσω του 3 μπιτόνια το ένα από αυτά γεμάτο με πετρέλαιο κίνησης ,ένα λάστιχο με το οποίο έκανε την μετάγγιση του καυσίμου και την τάπα καυσίμων της υδροφόρας.
Αποτέλεσμα εικόνας για κλοπή καυσίμων
Δεν έφυγε όμως από την κύρια είσοδο και έτσι ο συνεργος του που περίμενε σύμφωνα με την αστυνομία στον δρόμο άργησε να αντιληφθεί τί έγινε. Μόλις είδε όμως το περιπολικό να καταφθάνει ,προσπάθησε να εξαφανιστεί. Έβαλε μπροστά την μηχανή με το καπό ανοιχτό αλλά δεν πρόλαβε να διανύσει μεγάλη απόσταση αφού το περιπολικό του έκλεισε τον δρόμο.
Στους αστυνομικούς που τον συνέλαβαν είπε πως δεν έχει καμία σχέση με το περιστατικό,δεν γνωρίζει αν  υπήρχε άλλο πρόσωπο μέσα στο μηχανοστάσιο και τί έκανε,αυτός απλά είχε πάει μια βόλτα να πάρει αέρα και να κάνει ένα τσιγάρο και έτσι σταμάτησε στο συγκεκριμένο σημείο.
Δεν αιτιολόγησε όμως γιατί το καπό του ΙΧ του ήταν ανοιχτό και γιατί βιάστηκε να εξαφανιστεί μόλις αντελήφθη την Αστυνομία..
Ο 45χρονος που συνελήφθη είναι γνωστός στην Αστυνομία και είχε συνδέσει το όνομά του πριν χρόνια με την ληστεία στο Ταχυδρομείο της Μακρακώμης. Για την υπόθεση εκείνη μάλιστα είχε εκτίσει και ποινή φυλάκισης σε σωφρονιστικό κατάστημα.
Lamiafm1.gr
Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Φαράγγι Μέγα Ρέμα Άγιος Κωνσταντίνος Φθιώτιδας:Από τα ομορφότερα και διασκεδαστικότερα φαράγγια... (Υπέροχες φωτογραφίες & video)

Νέα πυρκαγιά έξω από τα Καμένα Βούρλα - Σηκώθηκαν τα PZL (ΦΩΤΟ)