Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Αρίστευσαν οι μαθητές της σχολής Βυζαντινής Μουσικής της Μητροπόλεως Φθιώτιδας


Την Παρασκευή 16 Ιουνίου  πραγματοποιήθηκαν οι πτυχιακές και διπλωματικές  εξετάσεις της Σχολής Βυζαντινής Μουσικής της Μητροπόλεως Φθιώτιδος «Γερμανός ο Μελωδός.
Στις εξετάσεις έλαβαν μέρος εννέα μαθητές, οι οποίοι απέκτησαν Πτυχίο ή Δίπλωμα Βυζαντινής Μουσικής με βαθμό Άριστα.
Πρόκειται για τους: 1)Στυλιανό  Μανταλόβα (Δίπλωμα) , 2) Μιλτιάδη Θεόφιλο  (Πτυχίο), 3) Χρήστο Παναγιώτου (Πτυχίο), 4) Μάρκο Πετράκη (Πτυχίο), 5) Ηλία Στρατόπουλο (Πτυχίο), 6) Αναστάσιο Ζαχαράκη (Πτυχίο), 7) Πρσεβ. Νικόλαο Κατσαρέλη (Πτυχίο), 8) Ελένη Ντόντου (Πτυχίο), και 9) Βασιλική Φράγκου (Πτυχίο).
Η επιτροπή, η οποία απαρτιζόταν από τον Διευθυντή της Σχολής κ. Ανδρέα Ιωακείμ (Πρόεδρο) και τους π. Αθανάσιο Τύμπα (μέλος), κ. Διονύσιο Ηλιόπουλο (μέλος), κ. Δημήτριο Κυριακόπουλο (μέλος) και κ. Ανάργυρο Βλάχο (μέλος),  συνεχάρη τους μαθητές για την άρτια απόδοση των μαθημάτων και την μελετημένη παρουσία τους και ταυτόχρονα εξήρε το έργο της Σχολής το οποίο χαρακτήρισαν ως «καρποφόρο και υποδειγματικό».
Φέτος η Σχολή  μαζί με τα παραρτήματα σε (Μαλεσίνα, Καμένα Βούρλα, Στυλίδα και Τιθορέα) αριθμεί 160 μαθητές και στόχος της είναι να αποφοιτήσουν ιεροψάλτες με γνώσεις , ιεροπρέπεια και ήθος, για να διακονήσουν μελλοντικά τα ιερά αναλόγια της Μητροπόλεως.
lamiafm1.gr
Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Φαράγγι Μέγα Ρέμα Άγιος Κωνσταντίνος Φθιώτιδας:Από τα ομορφότερα και διασκεδαστικότερα φαράγγια... (Υπέροχες φωτογραφίες & video)

Νέα πυρκαγιά έξω από τα Καμένα Βούρλα - Σηκώθηκαν τα PZL (ΦΩΤΟ)