Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Γρεγολίμανο στη Βόρεια Ευβοια και η απίστευτη ΙΔΙΩΤΙΚΗ παραλία του

 Η παραλία στο Γρεγολίμανο (κοντά στο ακρωτήρι που λέγεται Κάβος Λιχάδας) είναι η καλύτερη παραλία της Εύβοιας και μια από τις καλύτερες σε όλη την Ελλάδα, παρουσιάζει  μάλιστα τεράστιες ομοιότητες με την παραλία "Κουκουναριές"  στην Σκιάθο , την οποία έχουν χαρακτηρίσει σαν μια από τις καλύτερες
ολόκληρης της Ευρώπης και έχει οδηγήσει την Σκιάθο σε τεράστια  ανάπτυξη.


  Μετά την Αιδηψό με κατεύθυνση προς Αγ. Γεώργιο Λιχάδος, περνάει κανείς από το Γρεγολίμανο, όπου βρίσκεται το Club Med, γνωστό ξενοδοχείο ξένης αλυσίδας (που παρεμπιπτόντως δουλεύει κυρίως με ξένους) και η απίστευτη ΙΔΙΩΤΙΚΗ παραλία του, όπου τα πεύκα φθάνουν κυριολεκτικά μέχρι τη θάλασσα και η χρυσή άμμος λάμπει. Εκεί ήταν ο παράδεισος!
Μια ονειρεμένη παραλία στην περιβόητη " χρυσή μύτη" (πρέπει να δείτε φωτογραφίες από google earth ή αεροφωτογραφίες), πεντακάθαρη μέσα έξω!
Στην αρχή μπορώ να πω ότι νευρίασα που είναι ιδιωτική αυτή η παραλία, σκέφτηκα "τι σημαίνει ιδιωτική παραλία, πώς είναι δυνατόν;;;", αλλά αν το ξανασκεφτεί κανείς ίσως και να είναι καλύτερα...
Η παραλία δεν είχε την παραμικρή πεταμένη γόπα, υπήρχαν ταμπέλες που έδειχναν ότι απαγορεύεται το κάπνισμα (λογικό μέσα σε ένα πευκοδάσος..), όλα ήταν τόσο καθαρά και περιποιημένα, υπήρχαν "διακριτικές παγίδες" για έντομα και ζωύφια με αποτέλεσμα να μπορεί κανείς να κάθεται στη σκιά των πεύκων και να απολαμβάνει τη θέα, τη φύση, τους θαλάσσιους σκιέρ, τους wind - serfers και τους δύτες. Και ενώ το γύρω τοπίο ήταν καμμένο από πυρκαγιά, παραδόξως το περιφραγμένο οικόπεδο - δάσος του ξενοδοχείου ήταν άθικτο και καταπράσινο.. Έτσι σκέφτηκα ότι αφού δεν τα προσέχουμε εμείς, καλύτερα να την έχουν εκείνοι την παραλία...αν είχε πέσει στα χέρια μας σίγουρα δεν θα ήταν έτσι..!


Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Φαράγγι Μέγα Ρέμα Άγιος Κωνσταντίνος Φθιώτιδας:Από τα ομορφότερα και διασκεδαστικότερα φαράγγια... (Υπέροχες φωτογραφίες & video)

Οι Αριστουχοι στα Λυκεια Μώλου και Καμένων Βούρλων