Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ για τα ΚΤΕΛ Φθιώτιδας από «μια αγανακτισμένη ταξιδιώτη»


Καταγγελία από φίλη αναγνώστρια που ταξίδεψε με λεωφορείο του KTEΛ Ν. ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ από την Αθήνα και προορισμό είχε τα Καμένα Βούρλα.
«Θα σας περιγράψω τον προσωπικό μου γολγοθά με το KTEΛ Ν. ΦΘΙΩΤΙΔΟΣ. Στις 29-06-2017 αποφάσισα να ταξιδέψω απο Αθήνα με προορισμό τα Καμμένα Βούρλα με σκοπό να περάσω εκεί κάποιες μέρες διακοπών. Έτσι βρεθηκα στο πρακτορείο γύρω στις 14:00, πάω στα εκδοτήρια να βγάλω εισιτήριο και μου λέει η υπάλληλος οτι το λεωφορείο φεύγει στις 14:30. Αφού δεν είχα άλλη επιλογή βγάζω το εισιτήριο και επιβιβάζομαι στο λεωφορείο. Μόλις ξεκινήσαμε και βγήκαμε στην Εθνική Οδό σταμάτησε να λειτουργεί ο κλιματισμός με τον οδηγό να μας ενημερωνει ότι το πρόβλημα είναι προσωρινό. Με αυτά και με αυτά φθάσαμε στο 90 και κάναμε την στάση των 10 λεπτών. Μόλις ξεκινήσαμε πάλι το πρόβλημα συνεχιζόταν με την ζέστη μέσα στο λεωφορείο να γινεται ανυπόφορη..!!! Αφού να φανταστείτε οι μισοί επιβάτες είχαν βγάλει τις βεντάλιες. Και ρωτάω τους κύριους υπεύθυνους των ΚΤΕΛ για πόσο καιρό θα μας θεωρούνε ζώα και θα μας τσουβαλιάζουν σε ένα λεωφορείο με χαλασμένο κλιματισμό σε μία τόσο καυτή μέρα απο την στιγμή που το εισιτήριο είναι 18,10e. Απο την στιγμή που πληρώνω απαιτώ και τις ανάλογες υπηρεσίες. Αυτά δεν γινονται ούτε στην Ουγκάντα..Ελλάδα 2017 το μεγαλείο σου…!!! Μια αγανακτισμένη ταξιδιώτης»
λεωφορειοΤα στοιχεία της αναγνώστριας έχουν κρατηθεί από το Mag24.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ανακαλύψτε 21 παραλίες στο Νομό Φθιώτιδας (Εικόνες & Χάρτες)

Απο που πήρε το ονομά της η λουτρόπολη των Καμένων Βούρλων.Ποιά η σχέση της με την πλούσια κωμόπολη των Βουρλών της Μικράς Ασίας που κάηκε απο τους Τούρκους

Το "παπούτσι της νύφης",Ήθη και έθιμα του γάμου στο Μώλο.(video)