Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Δύο τελευταίες θερινές προβολές από τους Φίλους Κινηματογράφου Λαμίας


Οι θερινές προβολές των Φίλων Κινηματογράφου Λαμίας, ολοκληρώνονται με δύο ακόμη ξεχωριστές ταινίες και πάντα με ελεύθερη είσοδο.
«Ένα πιστόλι σε κάθε χέρι»

Σας προσκαλούμε την Πέμπτη 27-7-2017 ώρα 21.30 στον πολυχώρο Nisi στην παραλία Ραχών, στην προβολή της ταινίας «Ένα πιστόλι σε κάθε χέρι » που διοργανώνεται σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Θερβάντες. 
Μία εξαιρετική κωμωδία για τη μάχη μεταξύ των δύο φύλων, που αποτέλεσε μεγάλη εμπορική επιτυχία στην Ισπανία και επιβεβαιώνει τη θέση του σκηνοθέτη και σεναριογράφου Θεσκ Γκάι μεταξύ των μεγαλύτερων ταλέντων της χώρας του.
 
ΥΠΟΘΕΣΗ: Παρά το γεγονός ότι τα έχει όλα, ο Χ. πάσχει από σοβαρή κατάθλιψη. Αντιθέτως, ο Ε, η μόνη περιουσία του οποίου είναι ένα γατί, ζει με πάθος, παρ’ ότι αναγκάστηκε να επιστρέψει στο σπίτι της μάνας του. Ο Σ. προσπαθεί να τα ξαναφτιάξει με τη γυναίκα του, δυο χρόνια μετά τον χωρισμό τους. Ο Γκ. καταφεύγει στα αγχολυτικά μήπως και καταλάβει για ποιον λόγο η γυναίκα του είχε μια περιπέτεια. Ο Π. προσπαθεί να ρίξει μια συνάδελφό του. Η Μαρία και η Σάρα ανταλλάσσουν συζύγους για ν’ ανακαλύψουν τα εσώψυχά τους. Ο Λ. φωνάζει την ερωμένη του με το όνομα του σκύλου του. Μια ακτινογραφία της ερωτικής ζωής οκτώ σύγχρονων ανδρών. Περισσότερα
«Το λιμάνι της Χάβρης»

Με χαρά συμμετέχουμε στο Φεστιβάλ Πελασγίας | Εν Δράσει και σας προσκαλούμε την Παρασκευή 28-07-2017 ώρα 21.30, στον Ξενώνα «Τα πιθάρια» στην Πελασγία Φθιώτιδας στην προβολή της ταινίας «Το λιμάνι της Χάβρης» (LE HAVRE)σε συνεργασία με το Γαλλικό Ινστιτούτο.
Ένα γλυκόπικρο ενήλικο παραμύθι δια χειρός Άκι Καουρισμάκι, που έκλεψε τις εντυπώσεις στο 64ο Φεστιβάλ Καννών (και την οποία οι πιστοί φίλοι των προβολών μας, έχουν ήδη απολαύσει στην προβολή της ταινίας στο Δημοτικό Θέατρο την 10/3/2015)
ΥΠΟΘΕΣΗ: Ο Μαρσέλ Μαρξ, ένας μποέμ τύπος που κάποτε φιλοδοξούσε να πιάσει την καλή ως συγγραφέας στο Παρίσι, έχει αποτραβηχτεί στη Χάβρη, το δεύτερο πιο πολυσύχναστο λιμάνι της Γαλλίας. Πλέον μοιράζει την καθημερινότητά του ανάμεσα στο ταπεινό επάγγελμα του λούστρου, τις συχνές του επισκέψεις στο αγαπημένο του μπαρ και τη φροντίδα της Αρλετί, της βαριά άρρωστης συζύγου του. Ένα παιχνίδι της μοίρας, όμως, θα τον φέρει πρόσωπο με πρόσωπο με τον Ίντρισα, έναν ανήλικο λαθρομετανάστη από την Αφρική, τον οποίο αναζητά η αστυνομία. Ο Μαρσέλ, βασισμένος στην έμφυτη αισιοδοξία που τον διακρίνει και στην ανθρωπιά του κοινωνικού του περιγύρου, αναλαμβάνει να τον βοηθήσει να βρει το δρόμο του. Έστω κι αν χρειαστεί να υποστεί τις συνέπειες των πράξεών του… Περισσότερα
 http://www.radiojukebox.eu/
Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Φαράγγι Μέγα Ρέμα Άγιος Κωνσταντίνος Φθιώτιδας:Από τα ομορφότερα και διασκεδαστικότερα φαράγγια... (Υπέροχες φωτογραφίες & video)

Οι Αριστουχοι στα Λυκεια Μώλου και Καμένων Βούρλων