Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Γ. Συκιώτης για το λιμάνι Καμένων Βούρλων: Πρέπει να σεβαστούν όλοι τις νόμιμες διαδικασίες…


 sykiotis_fonografos_2 (1)
Ο Δήμαρχος   Μώλου- Αγίου Κωνσταντίνου κ. Συκιώτης αναφέρθηκε  με δηλώσεις του στον LamiaFm1, στην κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στο λιμάνι των Καμένων Βούρλων με την παραχώρηση του σε ιδιώτη, που έχει επιφέρει αντιδράσεις από κάποιους ιδιοκτήτες σκαφών. Κάποιες εκ αυτών αναφέρουν ότι δεν πρέπει να γίνουν οι απομακρύνσεις τώρα τον Ιούλιο.
kamena_vourla_fonografos_2015 (11)
Συγκεκριμένα ο Δήμος  Μώλου- Αγίου Κωνσταντίνου  έχει στείλει ατομικά ειδοποιητήρια προκειμένου να απομακρυνθούν τα σκάφη ώστε να γίνουν οι απαραίτητες εργασίες και να αναλάβει ο ιδιώτης. Έπειτα, όπως σημείωσε ο Δήμαρχος μπορούν να τοποθετηθούν τα σκάφη πάλι, μόνο που θα πρέπει να πληρώσουν το αντίτιμο. Υπονοώντας την μέχρι πρότινος κατάσταση που πολλοί δεν πλήρωναν  για να βάζουν το σκάφος και την βάρκα τους στο λιμάνι….
Ο κ. Συκιώτης εμφανίστηκε κάθετος στο ότι θα πρέπει να πραγματοποιηθούν όλα όσα έχουν ψηφιστεί και αποφασιστεί μέσω του Δημοτικού Συμβουλίου  και δήλωσε βέβαιος ότι πρόκειται για έργα που θα προσδώσουν πολύ  θετικά αποτελέσματα στην τοπική κοινωνία.
fonografos.net

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ανακαλύψτε 21 παραλίες στο Νομό Φθιώτιδας (Εικόνες & Χάρτες)

Απο που πήρε το ονομά της η λουτρόπολη των Καμένων Βούρλων.Ποιά η σχέση της με την πλούσια κωμόπολη των Βουρλών της Μικράς Ασίας που κάηκε απο τους Τούρκους

Το "παπούτσι της νύφης",Ήθη και έθιμα του γάμου στο Μώλο.(video)