Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Οι κατάλληλες και ακατάλληλες παραλίες στον Δήμο μας σύμφωνα με το ΠΑΚΟΕ(Πανελλήνιο Κέντρο Οικολογικών Ερευνών)


Oι ακατάλληλες παραλίες στη Φθιώτιδα και στον δήμο μας
Έρευνα σε 6 παραλίες του δήμου Μώλου Αγίου Κωνσταντίνου.
Το Πανελλήνιο Κέντρο Οικολογικών Ερευνών (ΠΑΚΟΕ), συνεχίζει τη μεγάλη έρευνα που πραγματοποιεί εδώ και 37 χρόνια κάθε καλοκαίρι και αφορά την ποιότητα των νερών κολύμβησης σε πολυσύχναστες παραλίες της Ελλάδας. Σήμερα δίνει στη δημοσιότητα τα αποτελέσματα σε νερά κολύμβησης για 19 παραλίες σε Στερεά Ελλάδα και Μαγνησία,έξι  καθώς και σε 1 σημείο με νερό ανθρώπινης κατανάλωσης.
Η μεγάλη έρευνα που αφορά τις παραλίες άρχισε τον Ιούνιο και θα ολοκληρωθεί στα μέσα του Ιουλίου. "Το ΠΑΚΟΕ θα δίνει σταδιακά στη δημοσιότητα τα αποτελέσματα από τις δειγματοληψίες των νερών κολύμβησης στις παραλίες, για να μπορούν να γνωρίζουν οι πολίτες που μπορούν να κολυμπούν ελεύθερα χωρίς να βάζουν την υγεία την δική τους και των παιδιών τους σε κίνδυνο.
Οι δειγματοληψίες αυτές, γίνονται από επιστημονική ομάδα του ΠΑΚΟΕ, (χημικοί, βιολόγοι κλπ.)".Από κάθε σημείο (παραλία ή βρύση), συλλέγονται δείγματα νερού. Στη συνέχεια τα δείγματα αυτά, μεταφέρονται σε ψυγείο και με απόλυτη ασφάλεια στα πιστοποιημένα εργαστήρια που διαθέτει το ΠΑΚΟΕ και γίνονται οι αναλύσεις", αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.

 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 221/10-07-2017 ΚΑΤΑΛΛΗΛΑ ΚΑΙ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΑ ΝΕΡΑ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ ΚΑΙ ΝΕΡΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗΣ ΣΤΗ ΣΤΕΡΕΑ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΗ ΜΑΓΝΗΣΙΑ


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 221_Page_2ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 221_Page_3ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 221_Page_4ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 221_Page_5ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 221_Page_6ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 221_Page_7ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 221_Page_8


Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Φαράγγι Μέγα Ρέμα Άγιος Κωνσταντίνος Φθιώτιδας:Από τα ομορφότερα και διασκεδαστικότερα φαράγγια... (Υπέροχες φωτογραφίες & video)

Νέα πυρκαγιά έξω από τα Καμένα Βούρλα - Σηκώθηκαν τα PZL (ΦΩΤΟ)