Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Κλείνουν αυθαίρετα τον πεζόδρομο στο λιμάνι στα Καμένα Βούρλα-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

Επιστολή αναγνώστη
Έλεος   κύριοι , φτάνει πια , δεν θέλουμε άλλο τέτοια  ανάπτυξη ….
Έκλεισε  το 2017, Πεζόδρομος εντός του Σχεδίου της Λουτροπόλεως των Καμένων Βούρλων,  που προβλέπεται από το Σχέδιο του 1994.
Μπορεί να μας πει κάποιος  υπεύθυνος  κύριος από τον Δήμο Μώλου-Άγίου Κωνσταντίνου.
 1. Πότε πάρθηκε απόφαση στο Δημοτικό Συμβούλιο κλεισίματος του Πεζόδρομου δίπλα στο Λιμάνι;
2. Πότε έγινε τροποποίηση του Σχεδίου του 1994 και καταργήθηκε ο Πεζόδρομος δίπλα στο Λιμάνι ;
3.Έχει γίνει ανάκληση του Σχεδίου του 1994 στο συγκεκριμένο οικοδομικό  τετράγωνο  και αν ναι  πότε  και από ποιόν ; Και ποιος ήτανε ο υπεύθυνος Μηχανικός  που έκανε την ανάκληση του Σχεδίου και την εισήγηση για την  μετατροπή  του ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΟΥ  ΧΩΡΟΥ σε ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΟ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ δίπλα στο Λιμάνι.
Κύριοι της  Δημοτικής ,  επί 3 χρόνια  δεν διανοίξατε κανένα  δρόμο εντός του Σχεδίου της Λουτροπόλεως των Καμένων Βούρλων,  τουλάχιστον μην κλείνεται και τους  είδη υπάρχοντες  που λειτουργούν εδώ και 22 χρόνια.
Άκουσα δε  ότι έγινε συνάντηση  μεταξύ του Δημάρχου κ.Συκιώτη,  του Αντιδημάρχου  Καμένων Βούρλων κ. Καραμανώλη, και του υποτιθέμενου επενδυτή για το Λιμάνι κ. Παπαβασιλείου με την ιδιοκτήτρια του  Κοινόχρηστου  Χώρου δίπλα στο Λιμάνι  κ. Δημητρολοπούλου . Από τον υποτιθέμενο επενδυτή έγινε πρόταση στη κ. Δημητρολοπούλου για την αγορά του κοινόχρηστου χώρου  δίπλα στο Λιμάνι με το ποσό των 200.000 ευρώ περίπου. Με απορία η ιδιοκτήτρια ερώτησε  τι  θα το κάνετε  εσείς  , που δεν μπορώ  να το κάνω εγώ, και  θέλετε να το αγοράσετε αφού είναι  ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΟΣ ΧΩΡΟΣ. Η απάντηση ήτανε εσένα τι σε νοιάζει τι θα το κάνουμε εμείς…. Εμείς είμαστε  ικανοί να το μετατρέψουμε σε ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΟ ΤΕΡΑΓΩΝΟ. Είναι απορίας άξιον ο Δήμαρχος και ο Αντιδήμαρχος σαν τι μετείχανε στη συνάντηση  σαν Κτηματομεσίτες ή σαν  μέλλοντες  συνιδιοκτήτες ;
 Αν η πολιτική σας κύριοι  είναι αυτή που εφαρμόζετε έπρεπε να μας το είχατε πει πριν κάνουμε το λάθος  και σας ψηφίσουμε , τώρα βέβαια είμαστε υποχρεωμένοι να σας υποστούμε  ακόμη μέχρι  τις επόμενες  εκλογές, αλλά μην προκαλείται το κοινό αίσθημα με τις ανορθόδοξες  ενέργειες  σας ,  κάντε λίγο  κράτη, μην κάνετε τόσα έργα και πάθετε τίποτα.  Έλεος κύριοι, φτάνει πια, δεν θέλουμε άλλο  τέτοια ανάπτυξη …. Φτάνει πια  η  Ρεμούλα και η Μαρμίτα….. 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ανακαλύψτε 21 παραλίες στο Νομό Φθιώτιδας (Εικόνες & Χάρτες)

Απο που πήρε το ονομά της η λουτρόπολη των Καμένων Βούρλων.Ποιά η σχέση της με την πλούσια κωμόπολη των Βουρλών της Μικράς Ασίας που κάηκε απο τους Τούρκους

Το "παπούτσι της νύφης",Ήθη και έθιμα του γάμου στο Μώλο.(video)