Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Οι αποσπάσεις των εκπαιδευτικών στη Φθιώτιδα και τη Στερεά

  Οι αποσπάσεις των εκπαιδευτικών στη Φθιώτιδα και τη Στερεά
Στη δημοσιότητα έδωσε το Υπουργείο παιδείας Έρευνας και Θρησκευμάτων τα ονόματα των 784 εκπαιδευτικών που πέτυχαν την απόσπασή τους στις 58 + 58 Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, καθώς και στις 13 Περιφερειακές Διευθύνσεις.
Στη διαδικασία - όπως αναφέρει το σχετικό έγγραφο - τηρήθηκε απολύτως η σειρά κατάταξης των αιτούντων όπως διαμορφώθηκε με τις προτάσεις – εισηγήσεις των Υπηρεσιακών Συμβουλίων (ΑΠΥΣΠΕ και ΑΠΥΣΔΕ), χωρίς καμία παρέμβαση.
Σημειώνεται επίσης ότι ο αριθμός των αποσπασμένων στις συγκεκριμένες Διευθύνσεις είναι φέτος μειωμένος κατά 26,7% σε σχέση με το σχολικό έτος 2014 - 2015 και ενδεικτικά:.
ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ 2014-15, αριθμός αποσπασμένων σε ΔΙΠΕ/ΔΙΔΕ/ΠΔΕ: 1071
ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ 2015-16, αριθμός αποσπασμένων σε ΔΙΠΕ/ΔΙΔΕ/ΠΔΕ: 968
ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ 2016-17, αριθμός αποσπασμένων σε ΔΙΠΕ/ΔΙΔΕ/ΠΔΕ: 823
ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ 2017-18, αριθμός αποσπασμένων σε ΔΙΠΕ/ΔΙΔΕ/ΠΔΕ: 784
Δείτε στα παρακάτω λινκ όλα τα ονόματα, αφού αναφέρουμε ότι για τη Φθιώτιδα (από και προς την οικεία διεύθυνση εκπαίδευσης) είχαμε συνολικά οκτώ (8) αποσπάσεις εκπαιδευτικών ΔΕ στα δημοτικά και στη δευτεροβάθμια εκπαίδευση και 10 εκπαιδευτικών πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης.
Με την ευκαιρία να θυμίσουμε και τις τοποθετήσεις εκπαιδευτικών ΠΕ και ΔΕ σε κενές οργανικές θέσεις σχολικών μονάδων της Φθιώτιδας.
Τοποθέτηση εκπαιδευτικών της Διεύθυνσης Π.Ε. Φθιώτιδας
Τοποθέτηση εκπαιδευτικών της Διεύθυνσης Δ.Ε. Φθιώτιδας

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ανακαλύψτε 21 παραλίες στο Νομό Φθιώτιδας (Εικόνες & Χάρτες)

Απο που πήρε το ονομά της η λουτρόπολη των Καμένων Βούρλων.Ποιά η σχέση της με την πλούσια κωμόπολη των Βουρλών της Μικράς Ασίας που κάηκε απο τους Τούρκους

Το "παπούτσι της νύφης",Ήθη και έθιμα του γάμου στο Μώλο.(video)