Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Τι έκανε ο Σάκης Τανιμανίδης στα Καμένα Βούρλα; Που ήταν η Χριστίνα; (ΦΩΤΟ)

μπομπα
Ο  Σάκης Τανιμανίδης έχει επιστρέψει από τον Άγιο Δομίνικο και μαζί με την Λαμιώτισσα Χριστίνα Μπόμπα μονοπωλούν το ενδιαφέρον σε κάθε τους εμφάνιση!
Πρόσφατα τους είδαμε στα MAD VMA 2017 όπου έκαναν κοινές δηλώσεις on camera. Η δημοσιογράφος προσπάθησε να αποσπάσει πληροφορίες για τον πολυαναμενόμενο γάμο τους ρωτώντας ακόμα και για το νυφικό αλλά το ευτυχισμένο ζεύγος  δεν μοιράστηκε καμία πληροφορία!
Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις:

Μετά τα MAD όμως ο Σάκης ήρθε στα μέρη μας και πιο συγκεκριμένα εθεάθη σε γνωστό εστιατόριο στα Καμένα Βούρλα.Στη φωτογραφία βέβαια τον βλέπουμε χωρίς τη Χριστίνα.
Δια του λόγου το αληθές:
φωτο: Facebook/Camino Kamena Vourla
Η συγκεκριμένη φωτογραφία αναρτήθηκε στη σελίδα facebook του γνωστού εστιατορίου που μας πληροφορεί ότι ο Σάκης Τανιμανίδης βρέθηκε να τρώει εκεί το βράδυ της Πέμπτης, 29 Ιουνίου.
Πρόσφατα όμως και η εντυπωσιακή Χριστίνα είχε αναρτήσει στα social media φωτογραφίες από τα Καμένα Βούρλα την ώρα που απολάμβανε στιγμές χαλάρωσης στα πάτρια εδάφη.
Πολλές επισκέψεις κάνει το ζεύγος στην περιοχή; Μήπως προετοιμάζονται για το γάμο;

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ανακαλύψτε 21 παραλίες στο Νομό Φθιώτιδας (Εικόνες & Χάρτες)

Απο που πήρε το ονομά της η λουτρόπολη των Καμένων Βούρλων.Ποιά η σχέση της με την πλούσια κωμόπολη των Βουρλών της Μικράς Ασίας που κάηκε απο τους Τούρκους

Το "παπούτσι της νύφης",Ήθη και έθιμα του γάμου στο Μώλο.(video)