Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Νέο Κρίκελλο: Ανακοίνωσε Αποστόλου

Σταύρος Παπανάγνου
Η ομάδα του Νέου Κρικέλλου ανακοίνωσε το απόγευμα της Παρασκευής (30/6) πως ο Γιάννης Αποστόλου αναλαμβάνει το «τιμόνι» της ομάδας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:
Η Αθλητική Ένωση Νέου Κρικέλλου βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη συνεργασίας με τον προπονητή Γιάννη Αποστόλου. Ο κ.Αποστόλου έχει συνεργαστεί ξανά με την Ομάδα μας στο παρελθόν και μάλιστα με επιτυχία.Επί των ημερών του η Ομάδα μας σημείωσε σημαντικές νίκες έναντι άξιων αντιπάλων και μάλιστα συμμετείχαμε για πρώτη φορά στην ιστορία μας σε τελικό κυπέλλου της ΕΠΣΦ. Τον καλοσωρίζουμε στην οικογένεια του Νέου Κρικέλλου και του ευχόμαστε καλή δουλειά και επιτυχίες. Η συγκεκριμένη απόφαση πάρθηκε ομόφωνα από νέο ΔΣ της ομάδας μας που προέκυψε έπειτα από τη γενική συνέλευση της 28/06/2017. Νέος Πρόεδρος ο Χαντζής Γεώργιος του Ελευθερίου.Οι υπόλοιποι που απαρτίζουν το νέο ΔΣ είναι οι: Κατσούλης Δημήτριος, Χαντζής Δημήτριος του Ιωάννη,Πολύζος Αθανάσιος,Αμοργιανιώτης νικόλαος,Συγγούνης Δημήτριος του Γεωργίου.Σημαντική επίσης θεωρείται η έλευση στα διοικητικά του συλλόγου μας του μέχρι πρότεινος προέδρου της Ηράκλειας Γεωργούση Θανάση. Δ.Σ.και προπονητής καλούνται να συζητήσουν για τους στόχους της ομάδας για την αγωνιστική χρονιά που μας έρχεται o οποίος δεν είναι άλλος από την δημιουργία ενός αξιόλογου και ανταγωνιστικού συνόλου. 
 http://speaker.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ανακαλύψτε 21 παραλίες στο Νομό Φθιώτιδας (Εικόνες & Χάρτες)

Απο που πήρε το ονομά της η λουτρόπολη των Καμένων Βούρλων.Ποιά η σχέση της με την πλούσια κωμόπολη των Βουρλών της Μικράς Ασίας που κάηκε απο τους Τούρκους

Το "παπούτσι της νύφης",Ήθη και έθιμα του γάμου στο Μώλο.(video)