Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ Κ. ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΣΤΙΣ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΕΙΣ ΣΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ


Τις κατασκηνώσεις της Μητρόπολης στο Καινούργιο επισκέφθηκε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Φθιώτιδας κ. Νικόλαος.
Τον Σεβασμιώτατο υποδέχθηκαν με χαρά τα στελέχη και οι κατασκηνώτριες της Γ΄ κατασκηνωτικής περιόδου που φιλοξενούνται αυτές τις ημέρες στην κατασκήνωση.

Ο Ποιμενάρχης μίλησε στα παιδιά και τα στελέχη για την χαρά που προσφέρει στην ζωή μας ο Χριστός και συγκεκριμένα για την ένωσή μας μαζί Του, η οποία πραγματοποιείται μέσα στην Θεία Λειτουργία με την Θεία μετάληψη.
Στην συνέχεια είχε για αρκετή ώρα εποικοδομητική συζήτηση με τα κορίτσια σχετικά με τις εντυπώσεις τους από την ζωή στην κατασκήνωση και τους έδωσε πατρικές συμβουλές. Ακολούθως διένειμε ευλογίες στα στελέχη και σε όλα τα κορίτσια.
Η Γ’ κατασκηνωτική περίοδος κοριτσιών 5ης, 6ης Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου άρχισε το Σάββατο και θα ολοκληρωθεί στις 31 Ιουλίου.
200 και πλέον κορίτσια φιλοξενούνται εντελώς δωρεάν στους όμορφους χώρους των κατασκηνώσεων και για 10 μέρες εκτός από το παιχνίδι και την ψυχαγωγία, τα παιδιά θα αναγεννηθούν και πνευματικά με την συμμετοχή τους στην μυστηριακή ζωή της Εκκλησίας.
Αρχηγός της περιόδου είναι η Βασιλική Φράγκου, καθηγήτρια Αγγλικής Φιλολογίας και στελέχη είναι φοιτήτριες ανωτάτων και ανωτέρων σχολών πνευματικά παιδιά της Μητρόπολης.
lamiakos-typos.gr
Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Φαράγγι Μέγα Ρέμα Άγιος Κωνσταντίνος Φθιώτιδας:Από τα ομορφότερα και διασκεδαστικότερα φαράγγια... (Υπέροχες φωτογραφίες & video)

Νέα πυρκαγιά έξω από τα Καμένα Βούρλα - Σηκώθηκαν τα PZL (ΦΩΤΟ)