Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

ΕΕΤΑΑ: Ευθύνες στους δημάρχους για τους παιδικούς σταθμούς –Χιλιάδες παιδιά εκτός


Στους δημάρχους έριξε τις ευθύνες γιατί υπάρχει έλλειμμα παιδικών σταθμών σε διάφορες περιοχές της χώρας με αποτέλεσμα χιλιάδες παιδιά να μένουν εκτός, ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΕΕΤΑΑ Θόδωρος Γκοτσόπουλος: «Οι δήμαρχοι δεν φρόντισαν τα προηγούμενα χρόνια να δημιουργήσουν νέους παιδικούς σταθμούς ή να αξιοποίησουν κτήρια», είπε χαρακτηριστικά μιλώντας στο Star. Πρόσθεσε, δε, ότι ελπίζει ότι αυτό θα γίνει τα επόμενα χρόνια.
Παράλληλα, ο διευθύνων σύμβουλος της ΕΕΤΑΑ παραδέχθηκε ότι χιλιάδες παιδιά θα μείνουν και φέτος εκτός παιδικών σταθμών. Υπενθυμίζεται ότι όπως έχει γράψει η aftodioikisi.gr o αριθμός τους αναμένεται να είναι πάνω από 30.000 καθώς, όπως η ίδια η εταιρεία παραδέχεται, «οι δικαιούμενοι Voucher είναι 92.231 έναντι 84.800 της τελευταίας  χρονιάς. Οι έγκυρες υποψηφιότητες ήταν φέτος 132.982 Ενώ το 2016 ανέρχονταν σε 121.569».
Κατά τον κ. Γκοτσόπουλο, «θα υπάρξει ανακατανομή των Voucher που δεν θα χρησιμοποιηθούν τέλη Σεπτεμβρίου, με στόχο να καλυφθούν όλες οι διαθέσιμες θέσεις των δομών. Έτσι πιστεύουμε, όπως είπε, ότι ο συνολικός αριθμός των ωφελούμενων θα προσεγγίσει τις 100.000 έναντι 91.000 της περσινής χρονιάς. Οι ωφελούμενες/οι  έχουν φέτος την δυνατότητα να εγγράψουν τα παιδιά τους μέχρι τις αρχές Σεπτεμβρίου και οι φορείς (Δήμοι και ιδιώτες) να προγραμματίσουν με επάρκεια χρόνου την νέα χρονιά», τόνισε επίσης.
Αναφορικά με την καταγγελία της ΓΣΕΕ ότι υπάρχει face control σε ιδιωτικούς παιδικούς σταθμούς ο διευθύνων σύμβουλος της ΕΕΤΑΑ παραδέχθηκε ότι όντως παρατηρείται αυτό το φαινόμενο αλλά σε λίγους παιδικούς σταθμούς. Πρόσθεσε,δε, ότι υπάρχουν καταγγελίες ότι σε κάποιους ιδιωτικούς σταθμούς ζητούνται από τους γονείς να δώσουν επιπλέον χρήματα από αυτά που διατίθενται από το voucher, τονίζοντας ότι και στην μία και στην άλλη περίπτωση από τη στιγμή που θα αποδειχθεί κάτι τέτοιο, θα υπάρχουν αυστηρές κυρώσεις.
ΟΛΗ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ 
Οριστικά αποτελέσματα
Συμπληρώστε, υποχρεωτικά, στα παρακάτω πεδία, τον Α.Φ.Μ. σας και τον Α.Μ.Κ.Α. σας, που έχετε γράψει στην αίτηση σας, για να δείτε τα οριστικά αποτελέσματα: ΕΔΩ
Επιλέξτε Νομό ή Δήμο
για να δείτε τους αντίστοιχους οριστικούς πίνακες δικαιούχων/μη δικαιούχων αξίας τοποθέτησης (voucher). Οι δικαιούχοι αξίας τοποθέτησης (voucher) εμφανίζονται κατά φθίνουσα σειρά μοριοδότησης ανά Νομό και κατά αύξουσα σειρά κωδικού αιτούσας ανά Δήμο ΕΔΩ
ΔΕΙΤΕ ΟΔΗΓΙΕΣ ΚΑΙ ΕΝΤΥΠΑ
ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ 2017
ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΣ ΦΟΡΕΙΣ 2017
ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΣ ΩΦΕΛΟΥΜΕΝΟΥΣ 2017
ΣΧΕΔΙΟ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΦΟΡΕΩΝ _ΩΦΕΛΟΥΜΕΝΩΝ_ΙΟΥΝ 2017_ΚΔΑΠ ΜΕΑ
ΣΧΕΔΙΟ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΦΟΡΕΩΝ _ΩΦΕΛΟΥΜΕΝΩΝ_ΙΟΥΝ 2017_ΚΔΑΠ
ΣΧΕΔΙΟ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΦΟΡΕΩΝ _ΩΦΕΛΟΥΜΕΝΩΝ_ΙΟΥΝ 2017_ΜΕ ΣΙΤΙΣΗ
ΣΧΕΔΙΟ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΦΟΡΕΩΝ_ΩΦΕΛΟΥΜΕΝΩΝ_ΙΟΥΝ 2017_ΧΩΡΙΣ ΣΙΤΙΣΗ
Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Νέα πυρκαγιά έξω από τα Καμένα Βούρλα - Σηκώθηκαν τα PZL (ΦΩΤΟ)

Φαράγγι Μέγα Ρέμα Άγιος Κωνσταντίνος Φθιώτιδας:Από τα ομορφότερα και διασκεδαστικότερα φαράγγια... (Υπέροχες φωτογραφίες & video)