Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΣΗ 48ώρης ΑΠΕΡΓΙΑΣ ΤΕΤΑΡΤΗ 12/7 ΚΑΙ ΠΕΜΠΤΗ 13/7




ΑΡΙΘΜΟΣ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ 33/2016
ΕΔΡΑ: ΛΑΜΙΑ
ΠΛΑΤΕΙΑ ΔΙΑΚΟΥ – ΤΗΛ: 6986108669   -  6973456959  
ergkelam@gmail.com                                http://ergatikokentrolamias.blogspot.gr/
Αριθ. Πρώτ.73                                                                                                   Λαμία 10/7/2017
ΠΡΟΣ
Την  τελούσα υπό ειδική εκκαθάριση Συνεταιριστική Τράπεζα με την Επωνυμία «Συνεταιριστική Τράπεζα Λαμίας  ΣΥΝ.Π.Ε.»  νόμιμα εκπροσωπούμενη από την ειδική εκκαθαρίστρια της, ανώνυμη εταιρεία με την επωνυμία «PQH Ενιαία Ειδική Εκκαθάριση Ανώνυμη Εταιρεία, Ειδικός Εκκαθαριστής Πιστωτικών Ιδρυμάτων» και τον διακριτό τίτλο «PQH Ενιαία ειδική Εκκαθάριση Α.Ε.»
Αθανασίου Διάκου 1 Τ.Κ. 35313 ΛΑΜΙΑ
Κύριοι,
Σας γνωστοποιούμε ότι το Διοικητικό Συμβούλιο του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Λαμίας που συνήλθε σε έκτακτη συνεδρίαση την Δευτέρα 3 Ιουλίου 2017 αποφάσισε την κήρυξη 48ώρης Απεργίας για την Τετάρτη 12 Ιουλίου 2017 και Πέμπτη 13 Ιουλίου 2017 στην Συνεταιριστική Τράπεζα Λαμίας με αφορμή τις απολύσεις εργαζομένων.
Τα κύρια αιτήματα μας, είναι:
1. Ανάκληση των δύο (2) απολύσεων και αναστολή της απόφασης για απόλυση όλου του προσωπικού στην Συνεταιριστική Τράπεζα Λαμίας υπό ειδική εκκαθάριση.
2. Πλήρης απορρόφηση των εργαζομένων από τις Τράπεζες που μεταβιβάστηκε το υγιές χαρτοφυλάκιο των υπό εκκαθάριση τελούντων συνεταιριστικών τραπεζών, πρακτική που ακολουθήθηκε για όλους τους εργαζόμενους των υπολοίπων εμπορικών τραπεζών, με αναγνώριση και εφαρμογή το σύνολο των εργασιακών, ασφαλιστικών και λοιπών δικαιωμάτων τους.
Κατά την διάρκεια της εν λόγω απεργίας μας σας παρέχουμε το κάτωθι προσωπικό ασφαλείας που αποτελείται από τους εν συνέχεια αναφερόμενους εργαζόμενους:
Τετάρτη 12 Ιουλίου 2017
1. ΚΑΡΠΕΤΑ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ
2. ΑΡΓΥΡΗ ΕΛΕΝΗ
Πέμπτη 13 Ιουλίου 2017
1. ΜΗΤΡΑΝΤΖΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
2. ΚΑΝΤΖΕΛΑ ΕΙΡΗΝΗ
Το εν λόγω προσωπικό ασφαλείας απαγορεύεται να το χρησιμοποιήσετε για οποιοδήποτε αντικείμενο που σχετίζεται με την παροχή της εργασίας τους συμπεριλαμβανομένου  και του αντικειμένου λειτουργίας των πάσης φύσεως μηχανημάτων που λειτουργούν στην Τράπεζα και είναι προσωπικό που παρέχεται αποκλειστικά και μόνο για την ασφάλεια της επιχείρησης και του εξοπλισμού της.
Για το Διοικητικό Συμβούλιου
Του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Λαμίας
Ο ΠΡΌΕΔΡΟΣ                                                                                   Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΗΣ                                                             ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ανακαλύψτε 21 παραλίες στο Νομό Φθιώτιδας (Εικόνες & Χάρτες)

Απο που πήρε το ονομά της η λουτρόπολη των Καμένων Βούρλων.Ποιά η σχέση της με την πλούσια κωμόπολη των Βουρλών της Μικράς Ασίας που κάηκε απο τους Τούρκους

Το "παπούτσι της νύφης",Ήθη και έθιμα του γάμου στο Μώλο.(video)