Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

ΟΠΕΚΕΠΕ - Μέτρο 11: Εκδόθηκε ο «Σύμβουλος» για τις βιολογικές καλλιέργειες


ΟΠΕΚΕΠΕ - Μέτρο 11: Εκδόθηκε ο «Σύμβουλος» για τις βιολογικές καλλιέργειες
ΟΠΕΚΕΠΕ - Όλες οι ειδήσεις: Ο ΟΠΕΚΕΠΕ ενημερώνει ότι εκδόθηκε η εγκύκλιος σχετικά με τον «Σύμβουλο» στο πλαίσιο του Μέτρου 11 «Βιολογικές καλλιέργειες» του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης (ΠΑΑ) 2014-2020, και αναρτήθηκε στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ με κωδικό ανάρτησης (ΑΔΑ ΩΖ564653ΠΓ-ΜΧ2).
Στην εν λόγω εγκύκλιο καθορίζονται οι λεπτομέρειες, στο πλαίσιο της παρ. Δ του άρθρου 8 της υπ’ αριθμ. 2848/145689/28-12-2016 ΚΥΑ (ΦΕΚ Β΄ 4310), σχετικά με τις διαδικασίες που αφορούν στην υποχρέωση των δικαιούχων που έχουν ενταχθεί στο Μ11 να συνάψουν νόμιμη σύμβαση με Σύμβουλο, ο οποίος υπάγεται στους κλάδους ΠΕ Γεωπόνων ή ΤΕ Τεχνολόγων Γεωπονίας.
Οι σχετικές καταχωρήσεις θα γίνουν στο Πληροφοριακό Σύστημα (ΠΣ) του Μέτρου 11, στην ιστοσελίδα https://p2.dikaiomata.gr/Organics16/#/login με τους κωδικούς πρόσβασης που έχουν ήδη οι δικαιούχοι και οι οδηγίες καταχώρησης περιγράφονται στο εγχειρίδιο χρήσης που είναι διαθέσιμο στην ιστοσελίδα https://p2.dikaiomata.gr/Organics16Registration.
Επίσης γίνεται γνωστό ότι θα ακολουθήσει εγκύκλιος σχετικά με την τροποποίηση πράξεων (συμπεριλαμβανομένων των μεταβιβάσεων) στο επόμενο χρονικό διάστημα.
Δείτε την εγκύκλιο ΕΔΩ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ανακαλύψτε 21 παραλίες στο Νομό Φθιώτιδας (Εικόνες & Χάρτες)

Απο που πήρε το ονομά της η λουτρόπολη των Καμένων Βούρλων.Ποιά η σχέση της με την πλούσια κωμόπολη των Βουρλών της Μικράς Ασίας που κάηκε απο τους Τούρκους

Το "παπούτσι της νύφης",Ήθη και έθιμα του γάμου στο Μώλο.(video)