Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Κανονικά οι βρογχοσκοπήσεις μετά την κλοπή- Κλειστό το ιατρείο καπνίσματος(video)

Επαναλειτουργεί από την Τρίτη 6 Ιουνίου το πνευμονολογικό ιατρείο του Νοσοκομείου Λαμίας που παρέμενε κλειστό μετά την κλοπή στις 22 Μαΐου.

Ανάμεσα στα μηχανήματα που αφαίρεσαν άγνωστοι δράστες και το βρογχοσκόπιο για το οποίο χρειάστηκαν 2, 5 χρόνια και αμέτρητες αιτήσεις για την παραλαβή του.

Ταυτόχρονα η κλοπή έγινε σε μια στιγμή που το εφεδρικό μηχάνημα ήταν χαλασμένο με αποτέλεσμα να μπει λουκέτο στο ιατρείο.Σε ανάρτησή του στο Fb ο πνευμονολόγος Μανώλης Μάνος είχε εκφράσει την οργή του και την θλίψη του για το συμβάν.

Η ζημιά στο εφεδρικό βρογχοσκόπιο ήταν της τάξεως των 2.800 ευρώ. Ποσό που ευτυχώς βρέθηκε γρήγορα και το ιατρείο θα επαναλειτουργήσει τις επόμενες ημέρες.

Κλειστό παραμένει όμως εδώ και δυο μήνες και το ιατρείο καπνίσματος αφού δεν υπάρχει προσωπικό για την λειτουργία του.
Με αφορμή και την Παγκόσμια ημέρα κατά του καπνίσματος ο κ. Μάνος μετέφερε μέσα από το δελτίο τουStar K.E. την διαβεβαίωση που έχει λάβει , πως από τον επόμενο μήνα θα μπορεί και πάλι να υποδεχτεί τους καπνιστές που θέλουν να απαλλαγούν από την θανατηφόρα συνήθεια του τσιγάρου.
Πνευμονολόγος Μ. Μάνος από LAMIASTARGR
Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Φαράγγι Μέγα Ρέμα Άγιος Κωνσταντίνος Φθιώτιδας:Από τα ομορφότερα και διασκεδαστικότερα φαράγγια... (Υπέροχες φωτογραφίες & video)

Νέα πυρκαγιά έξω από τα Καμένα Βούρλα - Σηκώθηκαν τα PZL (ΦΩΤΟ)