Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Ράχες: Παράνομο "μπάζωμα" παραλίας...


Ράχες: Παράνομο "μπάζωμα" παραλίας...(φώτο αρχείου)
«Θέλω να αναφέρω ένα γεγονός που διαδραματίζεται πάλι φέτος στην παραλία ραχών και πραγματικά με κάνει να  απορώ. Ιδιοκτήτης παραλιακού bar, μπαζώνει την παραλία με άμμο και τσουβάλια, δημιουργώντας μία εξέδρα μέσα στην θάλασσα, ΠΑΡΑΝΟΜΟ φυσικά και απαράδεκτο .
Το περίεργο της υπόθεσης είναι ότι και πέρυσι ο ίδιος είχε κάνει πάλι το ίδιο μπάζωμα, το οποίο έμεινε 2 μήνες, με αποτέλεσμα όλα τα αποτσίγαρα, σκουπίδια, βρωμιά κλπ να εγκλωβίζονται εκεί και την επόμενη ημέρα να κολυμπάμε μέσα στην βρωμιά. Ο στρεπτόκοκκος θέριζε εκείνη την περίοδο 5 παιδιά, μεταξύ των οποίων και το δικό μου.
Κι ενώ είχαν γίνει αρκετές καταγγελίες στο λιμενικό, δεν άνοιξε μύτη. Σήμερα, γίνετε πάλι το ίδιο και πραγματικά απορώ ?
Ούτε στις μπανανίες της Ουγκάντα δεν υπάρχει τέτοια ασυδοσία-παρανομία και οι αρμόδιοι φορείς να κλείνουν τα μάτια. Μπορεί κάποιος να απαντήσει, γιατί το λιμενικό, ο δήμος δεν κάνουν κάτι? Μπορώ και εγώ να μπαζώσω την θάλασσα με τσουβάλια και να φτιάξω την παραλία μου?
Υπάρχει δήμος-υπηρεσία-λιμενικό? Τι πρέπει επιτέλους να κάνουμε? Λυπάμαι που για τα αυτονόητα πρέπει να απευθυνθούμε, όχι στους επίσημους φορείς ,( οι οποίοι το γνωρίζουν ήδη) αλλά στα ΜΜΕ.......και εύχομαι κάποιος αρμόδιος να πράξει τα απαραίτητα......»
Αναγνώστης
lamiareport.gr
Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Φαράγγι Μέγα Ρέμα Άγιος Κωνσταντίνος Φθιώτιδας:Από τα ομορφότερα και διασκεδαστικότερα φαράγγια... (Υπέροχες φωτογραφίες & video)

Νέα πυρκαγιά έξω από τα Καμένα Βούρλα - Σηκώθηκαν τα PZL (ΦΩΤΟ)