Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Η Λαϊκή Συσπείρωση Μώλου-Αγ. Κωνσταντίνου Για Τους Συμβασιούχους ΣτοΔήμο


LAIKI_SYSPEIROSI_MOLOU
ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ
ΠΡΟΣ:
Τον κ. Δημαρχο, τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου, τους επικεφαλείς των παρατάξεων και τους Δημοτικούς Συμβούλους του Δήμου Μώλου – Αγ. Κων/νου
   Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, και το Ελεγκτικό συνέδριο με τις αποφάσεις τους ποινικοποιούν το μεροκάματο των εργαζομένων και απολύουν χιλιάδες εργαζόμενους στους δήμους. Απαγορεύουν τη δουλειά πάνω από 8 μήνες το χρόνο. Αφήνουν, κατακαλόκαιρο, νευραλγικούς τομείς των δήμων γυμνούς από προσωπικό, όπως η υπηρεσία καθαριότητας. Η απάντηση πρέπει να είναι: Καμιά απόλυση συμβασιούχου – μονιμοποίηση όλων. Μετατροπή των συμβάσεων από ορισμένου σε αορίστου χρόνου, σύμφωνα με την τροπολογία που κατέθεσαν οι Επιτροπές Αγώνα Συμβασιούχων από όλη την Ελλάδα.

Από την πρώτη στιγμή βρεθήκαμε στο πλευρό των συμβασιούχων του δήμου μας διεκδικώντας μαζί τους το αυτονόητο. Για να πληρωθούν άμεσα τα δεδουλευμένα τους. Για άμεση μονιμοποίηση με πλήρη δικαιώματα, μιας και καλύπτουν πάγιες και διαρκείς ανάγκες.

Συνεχίζουμε στο πλευρό τους και απαιτούμε ΑΜΕΣΗ ΣΥΓΚΛΙΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ με μοναδικό θέμα συζήτησης «Έμπρακτη συμπαράσταση του Δημοτικού Συμβουλίου στον αγώνα των συμβασιούχων-Λήψη απόφασης για διεκδίκηση μόνιμης και σταθερής δουλειάς για όλους με άμεση καταβολή των δεδουλευμένων τους».

Διεκδικούμε άμεση νομοθετική παρέμβαση της κυβέρνησης, το πρόβλημα που έχει ανακύψει με ευθύνη της. Αυτοί που το δημιούργησαν, αυτοί να το λύσουν άμεσα.

Ως  Λαϊκή Συσπείρωση απευθυνόμαστε  προς τη Δημοτική Αρχή και την καλούμε να   αναλάβει τις ευθύνες της. Να κάμει δεκτό το αίτημά μας. Να προωθηθούν άμεσα οι διαδικασίες έκτακτης σύγκλησης όπως ορίζει ο Κανονισμός Λειτουργίας. Σε πρίπτωση ολιγωρίας, θα ασκήσουμε όλα τα δικαιώματά μας ώστε να είμαστε σύμφωνοι με τις διακηρύξεις μας και, κυρίως, να ανταποκριθούμε στο ρόλο μας μέσα στην κοινωνία.

Η ελάχιστη ευθύνη όλων μας είναι να σταθούμε στο πλευρό των συμβασιούχων και όλων των εργαζομένων.
Ο Δημοτικός Σύμβουλος της Λαϊκής Συσπείρωσης
ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΑΘΗΣ
Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Φαράγγι Μέγα Ρέμα Άγιος Κωνσταντίνος Φθιώτιδας:Από τα ομορφότερα και διασκεδαστικότερα φαράγγια... (Υπέροχες φωτογραφίες & video)

Οι Αριστουχοι στα Λυκεια Μώλου και Καμένων Βούρλων