Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Φρικιαστικό έγκλημα στον Άγιο Κωνσταντίνο Φθιώτιδας. Εικόνες σοκ.

Οι πρώτες εικόνες από το σημείο που βρέθηκε το πτώμα




Νεκρός άντρας πεταμένος σε πάρκινγκ στον Άγιο Κωνσταντίνο – Θύμα ξυλοδαρμού με τραύματα από μαχαίρι τον παρέσυραν με αυτοκίνητο και τον εγκατέλειψαν
Ένας 57χρονος έπεσε θύμα εγκληματικής ενέργειας σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις των αρχών. Το τοπικό αστυνομικό τμήμα ειδοποιήθηκε τα ξημερώματα ότι στο πάρκινγκ που βρίσκεται λίγο πριν το συγκρότημα Λεβέντη υπάρχει πτώμα ανδρός.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες το πτώμα του άντρα φέρει πολλαπλές μαχαιριές ενώ εκτιμάται ότι ο δράστης ή οι δράστες τον πάτησαν με αυτοκίνητο πριν τον μαχαιρώσουν. Οριστικά συμπεράσματα θα εξαχθούν από την νεκροψία-νεκροτομή.
Ο 57χρονος σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες είναι απο την Γλυφάδα. Δίπλα του βρέθηκε και ένα κινητό τηλέφωνο. Οι αστυνομικοί θεωρούν πως απο τις τελευταίες κλήσεις και τα μηνύματα στο κινητό θα διεξαχθούν συμπεράσματα για το τι ακριβώς έχει συμβεί.



Star Κεντρικής Ελλάδας
Τι αναφέρει το nantiareport
Σε εγκληματική ενέργεια αποδίδεται η αιτία θανάτου άνδρα το πτώμα του οποίου εντόπισε διερχόμενος στις παρυφές της Εθνικής Οδού στο ύψος του Λεβέντη στη Φθιώτιδα.
Κάτοικος του Αγίου Κωνσταντίνου Φθιώτιδας, ενώ περπατούσε παράλληλα με το δρόμο, στο 167χλμ της ΠΕΟ Λαμίας – Αθηνών, κοντά στο συγκρότημα «Λεβέντη» (11/06-06.20), διέκρινε αιμόφυρτο στο οδόστρωμα το σώμα ενός άνδρα.
Σύμφωνα με πληροφορίες από Αστυνομικές πηγές, το θύμα είναι συνταξιούχος μεγαλέμπορος στο χώρο των οινοπνευματωδών ποτών με κύκλο εργασιών και στο εσωτερικό, κάτοικος Αθηνών. Από την αναζήτηση οικείων του προσώπων εντοπίσθηκε εξώγαμη αναγνωρισμένη κόρη του η οποία είναι κάτοικος εξωτερικού χωρίς ο ίδιος να έχει στενές επαφές με συγγενείς.
Το πτώμα του άνδρα έφερε πολλαπλά τραύματα από μαχαίρι, με εμφανή ίχνη ξυλοδαρμού, ενώ παρουσίαζε μακροσκοπικά ίχνη από τροχαίο- παράσυρση με αυτοκίνητο.
Τα προανακριτικά ευρήματα σύμφωνα με τους Αξιωματικούς της Ασφάλειας αποδίδουν την ενέργεια σε ειδεχθές έγκλημα, με το δράστη ή τους δράστες κατά τη διάπραξή του να έχουν επιδείξει ακραία αγριότητα.


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ανακαλύψτε 21 παραλίες στο Νομό Φθιώτιδας (Εικόνες & Χάρτες)

Απο που πήρε το ονομά της η λουτρόπολη των Καμένων Βούρλων.Ποιά η σχέση της με την πλούσια κωμόπολη των Βουρλών της Μικράς Ασίας που κάηκε απο τους Τούρκους

Το "παπούτσι της νύφης",Ήθη και έθιμα του γάμου στο Μώλο.(video)