Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Αλέκος Διαμαντάρας:Ήρθε η ώρα για τις Θερμοπύλες


Άνθρωπος θετικός που ξέρει από τον ιδιωτικό τομέα δεν μπορεί παρά να ενσκήψει στα προβλήματα της ΠΕΛ.Αυτή ήταν η άποψη που αποκόμισε ο πρόεδρος του ΕΒΕ Φθιώτιδας και μέλος της διοίκησης της ΠΕΛ Αλέκος Διαμαντάρας από την συζήτηση που έγινε με τον υπουργό Οικονομίας Δημήτρη Παπαδημητρίου.
Έγινε ξεκάθαρο πως η έκθεση θα συνεχίσει υπό τον έλεγχο του Υπουργείου αλλά τουλάχιστον υπήρξε δέσμευση πως άμεσα θα προχωρήσουν οι διαδικασίες για να μετακινηθεί προσωπικό ώστε να μπορέσει και η διοίκηση να προχωρήσει.
Εκεί που δεν υπάρχει πλέον υπομονή όπως εξήγησε ο κος Διαμαντάρας είναι στην αξιοποίηση των συγκριτικών πλεονεκτημάτων του τόπου μας όπως τα ιαματικά νερά στην Υπάτη και τις Θερμοπύλες.Δώσαμε ιδιαίτερη βαρύτητα στην ανάπτυξη των ιαματικών πηγών των Θερμοπυλών. Η συζήτηση έκλεισε με χαμόγελα όταν του δώρισαμε το έμβλημα του Επιμελητηρίου (σ.σ. Λεωνίδας) για να του θυμίζει την πρόταση και τη συζήτηση που έγινε για τις Θερμοπύλες σημείωσε ο κος Διαμαντάρας.
  lamiafm1.gr
Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Φαράγγι Μέγα Ρέμα Άγιος Κωνσταντίνος Φθιώτιδας:Από τα ομορφότερα και διασκεδαστικότερα φαράγγια... (Υπέροχες φωτογραφίες & video)

Νέα πυρκαγιά έξω από τα Καμένα Βούρλα - Σηκώθηκαν τα PZL (ΦΩΤΟ)